Υπάρχει μια σειρά βίντεο στο YouTube αναφέρουν την ανακάλυψη μιας περίεργης εξωγήινης δομής που ανακάλυψαν στο Google Earth και,  ισχυρίζονται ότι οι δομές αυτές αποτελούν βάση για συγκαλυμμένες εξωγήινες δραστηριότητες.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Η βάση που παρουσιάζεται στο YouTube δεν βρίσκεται σε απομακρυσμένο τμήμα της ερήμου, αλλά απέχει μόλις 30χλμ. 
από το κέντρο του Κάιρο. Στην πραγματικότητα, απέχει μόλις 500 μέτρα από έναν αρκετά πολυσύχναστο δρόμο που είναι γνωστός ως ο αυτοκινητόδρομος Κάιρο-Σουέζ.


Δεν αποκαλύφθηκε πρόσφατα, έχει εμφανιστεί με σαφήνεια στις δορυφορικές εικόνες του Google Earth τουλάχιστον από το 2005.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ;

Στην πραγματικότητα, αποτελούν μέρος του ολοκληρωμένου συστήματος αεροπορικής άμυνας του Κάιρο και είναι χώροι εκτόξευσης εδάφους (SAM) επιφανειακής προέλευσης σχεδιασμένοι για την προστασία της πόλης, του αεροδρομίου και άλλων στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Μέρος του δικτύου των Ενόπλων Δυνάμεων αέρα της Αιγύπτου ή EADF (Αραβικά: قوات الدفاع الجوي, Quwwat El-Difa «El-Gawwi)

Για να είμαστε ακριβείς, πρόκειται για χώρους εκτόξευσης πυραύλων SA-2 σχεδιασμένοι να πυροδοτούν ένα βελτιωμένο  παράγωγο της  Volga 75 (V75). Αρχικά ήταν του σοβιετικού σχεδίου. Οι Αιγύπτιοι επιστήμονες αντιστρέφοντας το όπλο που σήμερα είναι τοπικά γνωστό ως Tayir ως Sabah (Early Bird) και χρονολογείται περίπου από το 2006 . Η μορφή της δομής βασίζεται σε ένα τυπικό σοβιετικό σχέδιο που χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του 1950. Οι μυστηριώδεις κύκλοι είναι όπου οι κινητές μονάδες αεράμυνας σταθμεύουν όταν μια συγκεκριμένη βάση είναι ενεργή.

Η κινητικότητα των πυραύλων σημαίνει ότι μπορούν να κινηθούν εύκολα για να εξασφαλίσουν ότι ο εχθρός δεν είναι ποτέ 100% σίγουρος για το πού σταθμεύουν ανά πάσα στιγμή.

Η βάση που εμφανίζεται στο βίντεο YouTube δεν είναι ενεργή. 
Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει μια παρόμοια βάση, επίσης κοντά στο Κάιρο, με τους πυραύλους της στη θέση του. 



Μετάφραση στην ελληνική: Συντακτική ομάδα Ιωκή
Μέσω: misteriomundial.com/aquiziam.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger