Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς, με αφορμή την επίθεση κατά του κουρδικού λαού στο Αρφίν εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δεξιά καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας σε συνεργασία με τζιχαντιστές κατά του κουρδικού λαού στο Αφρίν με θύματα γυναικόπαιδα, κατά την προσφιλή τακτική των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, που διαπρέπουν σε «γενναιότητα» κατά αιχμαλώτων δεμένων πισθάγκωνα, μωρών στις κούνιες τους και ανυπεράσπιστων γυναικών και γερόντων.

Ή ελληνική κυβέρνηση οφείλει να εγείρει το ζήτημα σε κάθε διεθνές όργανο και να ταχθεί στο πλευρό του δικαίου και του αγωνιζόμενου κουρδικού Έθνους, αφήνοντας πίσω το Οτσαλάνειο άγος του Σημίτη, που μετέτρεψε την χώρα μας σε διεθνή κουκουλοφόρο. Ή συνενοχή και σιωπή των.μεγάλων δυνάμεων και της Ευρώπης αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό μας.

Στηλιτεύουμε δε ιδιαίτερα τους ψευτοπροοδευτικούς φωταδιστές, που αβαντάρουν τον σωβινισμό του VMRO στο όνομα και ποιούν την νήσσαν για την γενοκτονική τουρκική βαρβαρότητα».

http://neadexia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger