Όπως είχα προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι η Τουρκική επίθεση στο Αιγαίο είναι θέμα χρόνου. Το χθεσινό καρτέρι θανάτου των Τούρκων στο σκάφος του Λιμενικού και οι δηλώσεις του Ερντογάν δείχνουν πως τα Ίμια και το ανατολικό Αιγαίο δεν είναι πλέον " γκρίζα ζώνη", αλλά θεωρούνται Τουρκικό έδαφος με το ΝΑΤΟ να κρατά ίσες αποστάσεις. 


Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή για το τι θα επακολουθήσει. Η Τουρκία έχει χωθεί παντού με αποτέλεσμα τώρα να την στηρίζουν η Ρωσία και η Αμερική για τα δικά τους συμφέροντα. Βέβαια αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον θα είναι η αιτία να την σβήσουν από το χάρτη.

Ενώ η Ελλάδα ξεπουλά την ιστορία της Μακεδονίας, γιατί η Αλβανία μαζί με τα κρατίδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας θα είναι μέχρι το 2025 στην ΕΕ. Το τελευταίο δεν συμφέρει την Ρωσία κι ούτε εξυπηρετεί τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας. Γι' αυτό θα πάρουν φωτιά τα Βαλκάνια με την Τουρκία να πρωταγωνιστεί και πάλι.

Άνοιξαν την πόρτα για να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα και να οδηγηθεί σε πλήρη αφανισμό. Η συνεχόμενη πτωχοποίηση και η διάλυση του κοινωνικού ιστού, οδηγούν  τις στρατιές των νέων να φεύγουν προς στο εξωτερικό. Αλλά  παράλληλα καταφθάνουν στην χώρα  όλο και περισσότεροι μετανάστες. Έτσι  το σχέδιο αλλαγής πληθυσμού στην Ελλάδα προχωρά με γρήγορα βήματα.

Από την άλλη η Τουρκία κερδίζει συνεχώς μέχρι και ο  λεγόμενος εκσυγχρονισμός της συνθήκης της Λωζάνης, ίσως να  κρύβει την κλιμάκωση του Τουρκικού επεκτατισμού με σκοπό να διαγράψουν μια για πάντα την λέξη Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη.

Σε μια Ελληνοτουρκική σύρραξη δεν πρόκειται να βοηθήσει κανείς από την Ευρώπη, ενώ οι ΗΠΑ το ξεκαθάρισαν ήδη πως κρατούν ίσες αποστάσεις από Ελλάδα και Τουρκία

Αν και οι Αμερικάνοι δεν έχουν εξηγήσει τι κάνει τόσο καιρό το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο;


Τόσο καιρό προσπάθησα να προειδοποιήσω για τα επίκινδυνα σενάρια που έρχονται...  Δείτε ΕΔΩ  και ΕΔΩ  ...

Ωστόσο διάφοροι με χλεύασαν για τα προαναφερθέντα βίντεο: 
Δείτε ΕΔΩ ...

Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να επέμβει σε πόλεμο που θα εμπλέκονται μέλη του και φυσικά ούτε η ΕΕ, επομένως είμαστε πιθανότατα μόνοι μας...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger