Δυο Στελέχη της ιστορικής 3ης Μηχανοκίνητης ορεινής Ταξιαρχίας "Ρίμινι" απήγαγε  τουρκική περίπολο στην όριο γραμμή της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Τι πραγματικά όμως έγινε στην υπόθεση αυτή; 

Τουρκική καταδρομή και όχι «απώλεια προσανατολισμού»; 

Είχαμε εισβολή και απαγωγή Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο;

Υπήρξε πληροφορία ξένης πρεσβείας το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας του συμβάντος με την επισήμανση: 

"Να είναι προσεκτική τις επόμενες ώρες";

Ιδού τι είχε γράψει ο ΣΤΟΧΟΣ :





ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ... Μήπως τα κατάφεραν ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...;; Δείτε τι έγραφε την περασμένη εβδομάδα ο «ΣΤΟΧΟΣ» για τους «ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ» που ψάχνουν οι τούρκοι...!!!


Σύμφωνα με τον πρώην Πληροφοριών των ειδικών δυνάμεων Σάββα Χατζηπαρασκευά, είχαμε Τουρκική εισβολή και απαγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο. Ο εκδότης της Ελληνόψυχης εφημερίδας: " ΣΤΟΧΟΣ" σε βραδινή έκτακτη εκπομπή του στο Stoxos Radio , μεταξύ των άλλων επισήμανε: 


".... Στα κινητά τηλέφωνα των δυο στελεχών μας που βρίσκονται όμηροι στα χέρια των Τούρκων, βρέθηκαν κάποιες φωτογραφίες που αποτύπωναν πατημασιές στο χιόνι… 

Τι ήταν πραγματικά όμως αυτές οι πατημασιές που φωτογράφισε το μη πεζό περίπολο και γιατί φωτογράφησαν πατημασιές πάνω στο χιόνι; 

Εντόπισαν και ανίχνευσαν πάνω στο χιόνι ίχνη ως γραμμή διάταξης περιπόλου ή κινούμενου καταδρομικού στοιχείου και κατέβηκαν να φωτογραφήσουν την στρατιωτική κίνηση εντός του στρατιωτικού εδάφους και, ήταν τα ίχνη των Τουρκικών δυνάμεων που απήγαγαν και αιχμαλώτισαν τα δυο στελέχη μας...."


Και φυσικά ίσως αυτό να είναι το καλύτερο σενάριο σε αυτή την Εθνική ταπείνωση.

Οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να κλιμακώσουν την ένταση που οι ίδιοι προκάλεσαν με την αιχμαλωσία  των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές του Έβρου…

Η περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι ένα πυκνό δάσος. Οι Τούρκοι όπως όλα δείχνουν εδώ και καιρό έψαχναν να “πιάσουν κόσμο” και η εν λόγω περιοχή ήταν  ιδανικά καλή για να στήσουν την ενέδρα τους . 

Βέβαια δώστε προσοχή σε τούτο η υπόθεση αυτή δεν είναι απλή, οι Τούρκοι δεν απήγαγαν και δεν βασάνισαν τυχαία τoν Έλληνα ανθυπολοχαγό και τον Έλληνα Λοχία. 


Μάλιστα  με εντολή των τουρκικών αρχών δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, διότι έχουν χτυπηθεί ανελέητα από τους Τούρκους φρουρούς τους.


Βίντεο που κυκλοφόρησαν σε συγκεκριμένη σκηνή, φέρεται κατεβαίνοντας τις σκάλες κάποιος να φωνάζει:


«Μην τους πειράζετε καθόλου...Θα έχετε πρόβλημα μετά...Πρέπει να πάρετε εντολή»...




Και αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση απαγωγής έχει πολλούς σκοπούς. Δεν είναι μόνο η ανταλλαγή με δικούς τους Τούρκους, αλλά το σημαντικότερο ίσως είναι να προσπαθούν να μάθουν οι Τούρκοι από τα δικά μας στελέχη σημαντικές πληροφορίες που θέλουν να γνωρίζουν για την συγκεκριμένη περιοχή. Γιατί η Τουρκία ετοιμάζεται  να επιτεθεί στην Ελλάδα, απλά αυτό πλέον είναι θέμα χρόνου...


Δημοσίευση σχολίου

Blogger