Μπελά βρήκαν τρεις μετανάστες μπήκαν μέρα – μεσημέρι μέσα σε αγρόκτημα κτηνοτρόφου κοντά στο ΚΥΤ Μόριας και άρχισαν να σφάζουν ένα ζώο.

Ο κτηνοτρόφος που τους παραφύλαγε επί ημέρες πίστεψε ότι τους έπιασε στα πράσα και για να εξασφαλίσει το βίντεο – ντοκουμέντο προσποιήθηκε τον φίλο και τους κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο. Για να μην τον καταλάβουν μάλιστα τους έπιασε την κουβέντα την ώρα που έσφαζαν ένα αρνί και τους είπε να τους δώσει πέντε ευρώ για να του δώσουν λίγο κρέας.

Αυτοί μάλιστα φάνηκαν γενναιόδωροι και προσφέρθηκαν να του βάλουν λίγο κρέας σε μία σακούλα δωρεάν!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει το γύρω του διαδικτύου μέσα από το Facebook.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, μετά το δημοσίευμα του  Lesvosnews.gr για την καταγγελία που είχαμε από κτηνοτρόφο της Μόριας και σύμφωνα με την οποία ο ίδιος έπιασε στα «πράσα» τρεις μετανάστες να σφάζουν μέρα – μεσημέρι ένα αρνί, που κατά την άποψή του ήταν κλεμμένο.

Οι φερόμενοι ως δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης, όπου υποστήριξαν ότι είχαν αγοράσει το ζωντανό από κρεοπώλη της Μόριας. Αναζητήθηκε αμέσως ο κρεοπώλης, ο οποίος επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων.

Στην αστυνομία κλήθηκε και ο καταγγέλλων, ο οποίος κατέθεσε όσα ακριβώς κατήγγειλε και στο Lesvosnews.gr. Από τη στιγμή όμως που η αστυνομία διερεύνησε την υπόθεση και έκρινε ότι δεν υπήρχε κάποιο αδίκημα, ορθώς και άφησε ελεύθερους τους τρεις φερόμενους ως δράστες μετανάστες.


Πηγή: lesvosnews.gr, eleftherostypos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger