Το κρανίο της Ροδόπης


Ανακαλύφθηκε από έναν 38χρονο κάτοικο της Φιλιππούπολης, από τότε που βρέθηκε, κανείς δεν μπόρεσε να προσφέρει καθοριστικές λεπτομέρειες για το μυστήριο αυτό κρανίο. 

Το ανώμαλο αυτό κρανίο ζυγίζει μόνο 250 γραμμάρια, έχει έξι μυστηριώδεις κοιλότητες οι οποίες, σύμφωνα με τους λάτρεις των UFO, θα μπορούσαν να ανήκουν στα αισθητήρια όργανα τέτοιων πλασμάτων. Σύμφωνα με το σχηματισμό του κρανίου, το πλάσμα στο οποίο ανήκε το συγκεκριμένο κρανίο μπορούσε να είχε μέχρι και έξι μάτια, ή ένα άλλο σύνολο «άγνωστων οργάνων». Το πιο μυστηριώδες χαρακτηριστικό του κρανίου της Ροδόπης είναι ότι στερείται στόματος.

Το κρανίο του Sealand



Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα εύρηματα που ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια. Το κρανίο του Sealand έχει εγείρει πολλές ερωτήσεις που η επιστήμη δεν μπορεί να βρει απαντήσεις. Παραδόξως, λίγοι ερευνητές έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ανάλυση του μυστηριώδους αυτού ευρήματος, ίσως επειδή φοβούνται αυτό που θα μπορούσαν να ανακαλύψουν, κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την ανθρώπινη προέλευση και ολόκληρη την ιστορία μας.

Το προϊστορικό κρανίο  Bizon με την οπή σφαίρας


Αυτό έχει μια οπή σφαίρας στο κρανίο και βρίσκεται στο Μουσείο Παλαιοντολογίας στη Μόσχα, μπορείτε να δείτε μια τέλεια στρογγυλή τρύπα που υποτίθεται ότι προκλήθηκε από την επίδραση ενός βλήματος που ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι, παρόλο που ποτέ δεν βρήκαν τα ίχνη του βλήματος, η τρύπα στο κρανίο προκλήθηκε από ένα διαμέτρημα σφαιρών παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούμε σήμερα. Ακόμη πιο περίεργο είναι πως αυτό το ιθαγενές ζώο υπήρχε στην περιοχή της Yakuzia στην Ανατολική Σιβηρία και έζησε στην περιοχή αυτή πριν από 30.000 χρόνια! 

Τι χάσαμε λοιπόν στην ιστορία; 

Είναι δυνατόν να υπήρχε πολύ προηγμένος πολιτισμός πριν από χιλιάδες χρόνια; Πριν από τη "σύγχρονη ιστορία" μας;


πληροφορίες από ancient-code.com/ Επιμέλεια στην Ελληνική: Ν. Αργυρίου

Δημοσίευση σχολίου

Blogger