Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης βρέθηκε σε συνέδριο στη Νίκαια της Γαλλίας με την Μαρίν Λεπέν και με άλλους ηγέτες δεξιών κομμάτων:
Το κείμενο της ομιλίας που εκφώνησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει ως εξής:“Στη Νίκαια, στην Γιορτή των Εθνών, με την Μαρίν Λεπέν, τον Χαραλντ Βιλιμσσκυ, Ευρωβουλευτή, Αντιπρόεδρο της ENF και Γ. Γραμματέαςτου Κόμματος Ελευθερίας που συγκυβερνά στην Αυστρία και άλλους φίλους, ηγέτες, βουλευτές, ευρωευρωβουλευτες και στελέχη των πατριωτικών κομμάτων του Κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας. Θερμή και συγκινητική υποδοχή της ομιλίας μου από ένα δυναμικό πλήθος Γάλλων του FN, όπου έθεσα, μεταξύ άλλων, το θέμα της ομηρίας των δύο στρατιωτικών μας, της τουρκικής επιθετικότητας και του δουλεμπορικού ρόλου του κράτους συμμορία.
Όλο το κείμενο της σύντομης ομιλίας μου:“Αγαπητή Μαρίν, πατριώτες και πατριώτισσες του Εθνικού Μετώπου, φίλοι και φίλες από όλη την Ευρώπη των αγωνιζόμενων Εθνών ενάντια στην ισοπέδωση της παγκοσμιοποίησης και τον εποικισμό.
Έχουμε πολλά καλά νέα τους τελευταίους μήνες. Καλά για μας τους πατριώτες. Κακά για τους εχθρούς της αληθινής Ευρώπης, τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, που έχουν αντίθετα συμφέροντα με τους λαούς μας. Το Κόμμα Ελευθερίας στην Αυστρία συγκυβερνά, ο δικός μας Ματτέο Σαλβίνι είναι στην πόρτα της εξουσίας. Ο καλός μας φίλος, ο Τόριο Οκαμούρα και το SPD, έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στην Βουλή της Τσεχίας. Ο Γκέερτ Βίλντερς είναι αξιωματική αντιπολίτευση, δυνατός, όπως και οι Βέλγοι και Πολωνοί φίλοι μας. Η Μαρίν έκανε το κατεστημένο να συσπειρωθεί όλο εναντίον της αλλά στην επόμενη μάχη, Γάλλοι φίλοι, ο χρόνος δουλεύει εναντίον τους και η νίκη θα είναι δική σας. Ο Βίκτορ Όρμπαν κέρασε πικρό κρασί τον ταλαίπωρο Φερχόφσταντ και το αμήχανο EPP. Δεν είναι στην ομάδα μας αλλά τον μισούν γιατί έχει την δική μας αντζέντα.
Όλες οι δυνάμεις της αληθινής Ευρώπης, αυτές που αποσκοπούν σε μια έντιμη συνεργασία για να διατηρήσουμε τον πιο μεγάλο πλούτο της, δυναμώνουν. Για να υπερασπιστούμε τις πολύτιμες διαφορές της κουλτούρας μας, του τρόπου ζωής μας αλλά και αυτά που μας ενώνουν. Τους τρεις μεγάλους πυλώνες της, την Ελλάδα, την Ρώμη και τον Χριστιανισμό, που πάνω τους όλοι οι λαοί μας, προσθέσανε τις αξίες μας, την γλώσσα μας, τις υπέροχες διαφορές της κουλτούρας μας και φτιάξαμε το ομορφότερο και πιο ανθρώπινο μέρος στον κόσμο για να ζεις.
Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη στην ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και φέρνω τον χαιρετισμό των Ελλήνων συναγωνιστών σας, από την Πατρίδα μου που δοκιμάζετε, όχι μόνο από την κρίση αλλά και από την τουρκική επιθετικότητα. Το κράτος συμμορία του Ερντογάν σπρώχνει χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, που όλοι θέλουν να έρθουν εδώ, σε σας. Χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες ως όπλο ενάντια σε όλη την Ευρώπη. Κρατά παράνομα ομήρους 2 στρατιωτικούς μας και σας καλώ και από εδώ να ενώσουμε τις φωνές μας για την απελευθέρωση τους. Παραβιάζει καθημερινά τα σύνορα μας, έδιωξε με απειλές εξέδρα της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ από την ΑΟΖ της Κύπρου και εξακολουθεί να κατέχει παράνομα το 40% του εδάφους της, μιας χριστιανικής ευρωπαϊκής χώρας. Αυτό το κράτος, η συμπεριφορά τους, η κουλτούρα τους είναι ασύμβατα με τις Ευρωπαϊκές αξίες. Πρέπει να σταματήσει κάθε συζήτηση για ένταξη στην Ε.Ε. και είναι απαράδεκτο τα Ευρωπαϊκά Έθνη να χρηματοδοτούν τους εχθρούς τους.
Δεν μπορείς να κάνεις πολιτική αν δεν ξέρεις Ιστορία. Κι εμείς όλοι εδώ ξέρουμε. Ξέρουμε τι υπερασπιζόμαστε.
Δεν σέβομαι όσους δεν αγαπούν την Πατρίδα τους και την κακολογούν.
Αγαπώ με πάθος την γη μου και τον λαό μου, γι’ αυτό αντίστοιχα σέβομαι τις Πατρίδες των φίλων και αδερφών μου. Έρχομαι με σεβασμό να δω τις διαφορές μας και θέλω να διατηρηθούν. Όταν έρχομαι στην Γαλλία θέλω να γευτώ την διαφορετική και τόσο βαθιά κουλτούρα σας και να θαυμάσω την Ιστορία σας, την περηφάνεια σας. Με τον σεβασμό που θέλω να έρχονται όλοι και στην δική μου Πατρίδα.
Τα Έθνη της Ευρώπης είναι τα κάστρα των αξιών της, οι θεματοφύλακες της κουλτούρας της.
Σε όλη την Ευρώπη οι πατριωτικές δυνάμεις συκοφαντούνται ως δήθεν ακραίες και δήθεν αντιευρωπαϊκές. Οι πραγματικοί αντιευρωπαίοι όμως είναι οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι προαγωγοί της παράνομης μετανάστευσης, οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” του Σόρος, του απρόσωπου χρήματος και της ισοπέδωσης των Ευρωπαϊκών Εθνών.
Σε αυτούς απαντάμε:
Εμείς είμαστε οι υπερασπιστές των Πατρίδων μας και των αληθινών Ευρωπαϊκών ιδεών και αξιών.
Εμείς είμαστε οι αληθινοί δημοκράτες που πολεμάμε τον ολοκληρωτισμό τους, την δικτατορία της “”πολιτικής ορθότητας” και της παγκοσμιοποίησης.
Κάθε ύβρις τους, παράσημο στο στήθος μας.
Θα νικήσουμε.
Ένα θα μας προσέβαλε μόνο, να πουν πως είμαστε σαν αυτούς, δούλοι απρόσωπων και βάρβαρων συμφερόντων.
Μέσα από τους παράλληλους αλλά και κοινούς αγώνες μας θα προκύψει μια νέα συμμαχία Ελεύθερων Ευρωπαϊκών Εθνών.
Ο τρόπος; Τον έχει πει με τέσσερις λέξεις ο μεγαλύτερος Γάλλος όλων των εποχών: “Attaque, attaque, toujours attaque!”, με τα “όπλα” της Δημοκρατίας και της αδάμαστης θέλησης των Εθνών μας.
Σας ευχαριστώ”.”


πηγή: Failos Kranidiotis

Δημοσίευση σχολίου

Blogger