Μικροοργανισμοί πέφτουν στην γη από αεροψεκασμούς στον Ελληνικό ουρανό. 

Σκοπός αυτών είναι να τερματίσουν την αγροτική ανάπτυξη της Ελλάδος μέσω επικίνδυνων μικροοργανισμών για να μειωθεί η παραγωγή στα αγροτικά προϊόντα και, να εισάγουμε αγαθά όλο περισσότερα μεταλλαγμένα. Έτσι μεγαλώνει το ισοζύγιο πληρωμών της χώρας και φυσικά το εξωτερικό χρέος.





Συνεπώς δεν στοχεύουν μόνο στον πληθυσμό για να του δημιουργήσουν ασθένειες με τους ιούς, τα βαρέα μέταλλα και ότι άλλο ρίχνουν από αέρα. Αλλά όλο αυτό αλληλεπιδρά και στοχεύει στην αγροτική παραγωγή, την πανίδα και χλωρίδα του τόπου.

Ανάλογα με την εποχή λίγο πριν την συγκομιδή των αντίστοιχων αγροτικών προϊόντων, παρατηρούμε πως ψεκάζουν επίμονα με καταστροφικούς ιούς ή μέταλλα. 








Έτσι καταστρέφουν τις σοδειές ή πέφτει η ποιότητα και η ποσότητα των αγροτικών αγαθών. Αποτέλεσμα να έχουμε οικονομικές καταστροφές γιατί αυτά δεν πάνε για πώληση ούτε στο εξωτερικό, ούτε στο εσωτερικό, αλλά πάνε σε χωματερές. Το κράτος τότε, είναι αναγκασμένο να εισάγει αγαθά και να δίνει αποζημιώσεις σε αγρότες. Αυτόματα δηλαδή υπερχρεώνεται ακόμη περισσότερο.

Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά που ψεκάζουν έχουν μεταφερθεί στο έδαφος με αποτέλεσμα να παραμένουν εκεί για να μην γίνονται νέες καλλιέργειες αν δεν ριχτούν αλλά χημικά εδάφους, που οι αγρότες θα τα πάρουν με οικονομικό κόστος αυξάνοντας πάλι το κόστος παραγωγής. Τα χημικά αυτά όμως μολύνουν το περιβάλλον και τα υπόγεια νερά. Επίσης οι αγρότες που κάνουν χρήση αυτών αρρωσταίνουν με πλήθος ασθενειών που τους οδηγούν ακόμη και σε θάνατο. 

Οι συνέπειες στον άνθρωπο, στην πανίδα και στην χλωρίδα 
Στον άνθρωπο δημιουργούν συνήθως αναπνευστικά προβλήματα, αυτοάνοσα, καρκινικούς ιστούς, ψυχολογικά προβλήματα, σωματική αδυναμία, πονοκεφάλους, άνοια, έλλειψη συγκέντρωσης κ.ά.
Ωστόσο, ο τελικός σκοπός είναι η αλλαγή του DNA, που εστιάζεται στην δομή των οστών.

Αυτές οι αρνητικές επιπτώσεις δημιουργούν ένα πληθυσμό άρρωστο εξαρτημένο από φάρμακα και οικονομικά χρεωμένο, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει σε οτιδήποτε του επιβάλλουν.
Για τους λόγους αυτούς οι άνθρωποι πρέπει καθημερινά να κάνουν χρήση βοτάνων με αντικαρκινικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και στην διατροφή συνιστάται να τρώγεται φρέσκο κρεμμύδι ή σκόρδο κ.λπ. 
Στα ζώα οι τροφές που δίνονται είναι ήδη τοξικές και τους δημιουργούν διάφορες ασθένειες, όπου για να ξεπεραστούν δίνονται χημικά φάρμακα. Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά περνάνε στην τροφική αλυσίδα και στον άνθρωπο.



Στα φυτά παρατηρούμε να παθαίνουν διάφορες ασθένειες που βασίζονται συνήθως σε διάφορα βακτήρια, όπως λ.χ o ψευδόκοκκος. 

Αυτά οφείλονται στους αεροψεκάσμους όπως ήδη αναφέραμε….



Ψευδόκοκκος αλόης




Φυσικοί Τρόποι Καταπολέμησης: Το Νερό (1) πρώτα πρώτα, μπορεί να εξολοθρεύσει έναν μικρό πληθυσμό από Ψευδόκοκκους, αρκεί η κατάβρεξη να γίνει υπό πίεση ή εναλλακτικά, αμέσως μετά από αυτήν, να πραγματοποιηθεί ένα ελαφρύ τρίψιμο των προσβεβλημένων τμημάτων, με ένα βαμβάκι. Σε άλλη περίπτωση, μπορεί να εφαρμοστεί ένα μείγμα από Νερό και Σαπούνι (2), ώστε μία ή δύο κουταλιές υγρό, πράσινο ή λευκό σαπούνι σε 1 λίτρο νερό, να αρκεί, για την καταπολέμηση τους! Παρομοίως, και ο συνδυασμός 1 λίτρου Νερού, 2 κουταλιών Οινοπνεύματος και 1 κουταλιού Σαπουνιού (3), βοηθά τα προσβεβλημένα μας φυτά, αρκεί ο ψεκασμός να επαναλαμβάνεται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. Από την άλλη, αν σε 1 λίτρο νερού τοποθετηθεί 1 τσιγάρο ή λίγα αποτσίγαρα για 24 ώρες, δημιουργείται το επονομαζόμενο Διάλυμα Καπνού (4)• αρκετά επικίνδυνο καθώς είναι όμως, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται όταν φυσά δυνατός αέρας ή αν δεν έχει αραιωθεί πολλές φορές νωρίτερα! Τέλος, διάφορες παρασιτικές σφήκες και ένας μεγάλος αριθμός από σκαθάρια, είναι δυνατό να μειώσουν δραστικά τον πληθυσμό τους, ένα γεγονός που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε προφανώς, προσελκύοντας ή αγοράζοντας εχθρικά προς τους Ψευδόκοκκους. 



Πηγή: eyanthia-anagnostou


Δημοσίευση σχολίου

Blogger