"Όταν οι ακτίνες των Άστρων που περιστοιχίσουν την γη χτυπήσουν ταυτόχρονα το κέντρο  των ηπείρων της , τότε ο πλανήτης σαν κλειδί θα ξεκλειδώσει την εξέλιξη σ' ότι υπάρχει πάνω του και, ένα νέο εξελιγμένο είδος Ανθρώπων θα κυριαρχήσει στην γη." 
( "Ομάς Ιωκή" )


Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι της βασιλείας της Παρθένας και του Απόλλωνα...


Η παραπάνω  προφητεία της ομάδος Ιωκή  αν και,  είναι αποκαλυπτική σε λεπτομέρειες σε σχέση μ' άλλες . 

Ωστόσο θα πραγματοποιηθεί μετά από μεγάλες φυσικές καταστροφές, που με τον τρόπο αυτό θα επιφέρουν την εξέλιξη και την εμφάνιση του νέου εξελιγμένου Ανθρώπινου είδους.Ωστόσο,  συνδέεται άμεσα με την  Αποκάλυψη του Ιωάννη:

 "Ωδε ο νους ο έχων σοφίαν και επτά κεφαλαί, όρη επτά εισίν, όπου η γυνή κάθηται επ' αυτών και βασιλείς επτά εισίν, οι πέντε έπεσαν, ο εις εστίν, ο άλλος ούτω ήλθε και όταν έλθη ολίγον αυτό δεί μείναι..." (Ι΄Ζ 9,10)Αυτός ο φανταχτερός και γελοίος πολιτισμός σας έφθασε πια στο χείλος του γκρεμού....
Η φύση τώρα δονείται και χαιρετίζει τον ερχομό του πιο αγαπημένου τέκνου των θεών.....Η νέα φυλή έρχεται από τους ουρανούς.....


Το άνωθεν χωρίο δίνει συμβολικά με τις επτά κεφαλές και τα επτά όρη, τους επτά ηπείρους που αναπτύχθηκαν οι επτά ρίζες φύλες της γης. Η γυναίκα συμβολίζει όλα όσα συμβαίνουν σε βάρος του Πνεύματος με τους συνεχόμενους θρησκευτικούς πολέμους. Παρακάτω,  το εν λόγω χωρίο λέει:

" Οι βασιλείς επτά εισίν, οι πέντε έπεσαν, ο εις εστίν, ο άλλος ούτω ήλθε και όταν έλθη ολίγον αυτό δεί μείναι". 

Αυτό σημαίνει πως σύμφωνα με το Θείο σχέδιο θα εμφανιστούν στη γη επτά ανθρώπινες φυλές, με τους βασιλείς τους. Οι πέντε εμφανίστηκαν ήδη (οι πέντε έπεσαν).

Ο βασιλέας της έκτης φυλής ετοιμάζεται να κάνει την εμφανισή του και της έβδομης όταν έρθει πολύ λίγο θα μείνει.

 Kατά το παρελθόν η γη υπέστη πολλές αλλαγές, όπως  θα υποστεί και στο μέλλον , το ίδιο φυσικά και η ανθρωπότητα. 

Ο Ησίοδος ονομάζει τις πέντε ρίζες φυλές ως Χρυσή, Ασημένια, Χάλκινη, των Ημίθεων και Ηρώων και, την δική του-και δική μας- την πέμπτη σιδερένια. Οι δυο πρώτες ρίζες φυλές δεν άφησαν ίχνη και ελάχιστα γνωρίζουμε, ήτο αιθερικές και όχι υλικές.

 Η τρίτη φυλή ιερότατη είναι οι Υιοί των θεών, μεγάλοι Δημιουργοί από το Νοητικό τους κόσμο, είναι οι Άγιοι Ελοχίμ και Σεραφίμ. 

Η τέταρτη φυλή είναι η κάθοδος των Βελίαλ, που κατοίκησαν την Ατλαντίδα, η μεταστοιχείωση σε χονδροειδή που έχει σήμερα ο άνθρωπος έγινε τότε. Δηλαδή στην Ατλάντια περίοδο οι μορφές και τα σώματα πήραν υλική υπόσταση. Μετά από την δική μας (την πέμπτη) θα ακολουθήσει η έκτη και η έβδομη. 

Η κάθε ρίζα φυλή (σύνολο επτά) υποδιαιρείται ξανά σε επτά υποφυλές ή κύκλους σε αντιστοιχία των περιτυλιγμάτων που έχουν τα σώματά μας με τους επάνω κόσμους .

πηγή: http://argybooks.blogspot.com/2013/01/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

Blogger