Σε στρατόπεδο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βρίσκονται οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί υπό το φόβο μιας απαγωγής από τούρκους κομάντος, σύμφωνα με τις κατά καιρούς τέτοιες απειλές που έχουν διατυπωθεί από αξιωματούχους και συγκεκριμένα ότι θα τους βρουν και θα τους «πακετάρουν». 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί διαμένουν σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο, υπό αυστηρή φρούρηση, το σχέδιο για την οποία αναπροσαρμόζεται συνεχώς, βάσει των νέων πληροφοριών που υπάρχουν.

Ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής αλλά και άνδρες των ΜΑΤ έχουν αναλάβει την 24ωρη φρούρηση των οκτώ, ενώ έχει στηθεί και ένα ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας στην περιοχή, τα πάντα ελέγχονται ηλεκτρονικά και φυσικά ο χώρος βιντεοσκοπείται. 

Αν και οι οκτώ Τούρκοι, τους οποίους η Τουρκία κατηγορεί ως πραξικοπηματίες, βρίσκονται συνεχώς υπό αυστηρή επιτήρηση, έχουν κάποια ιδιωτικότητα. Στον ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς χώρο στο στρατόπεδο, έχει παραχωρηθεί στον καθένα ένα δωμάτιο και μοιράζονται όλοι μαζί το σαλόνι και την κουζίνα. 

Ο μεγάλος φόβος των ελληνικών αρχών δεν είναι τόσο αυτός της επιχείρησης απαγωγής, καθώς και οι 8 διαμένουν σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο, όσο το ενδεχόμενο να προσπαθήσει κάποιος να τους σκοτώσει.

πηγή: zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger