ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΣΤΙΑ


Σας υπενθυμίζουμε τα εξής  :

"Εντός του ηλιακού μας συστήματος έφθασε πριν λίγες μέρες το Κοσμοσκάφος του Προκρούστη....





Η ονομασία του αυτή σημαίνει πως είναι το μπροστινό πολεμικό σκάφος πριν της  κρούσης.
Διαθέτει όλα τα εξελιγμένα πολεμικά συστήματα και άριστα εκπαιδευμένο στρατό.

Το Κοσμοσκάφος αυτό είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από την γη και μέσα του έχει εκατοντάδες μικρότερα σκάφη, που κι αυτά διαθέτουν άλλα μικρότερα σκάφη.  


Η Υπερτεχνολογία  αυτή προέρχεται από τον Ήφαιστο και ο σκοπός της αποστολής αυτής είναι να κάνει ενεργειακό καθάρισμα στο ηλιακό μας σύστημα.


Το ξεκαθάρισμα αυτό περιλαμβάνει την καταστροφή των βάσεων του σκοτεινού ιερατείου, αλλά και να σπάσουν τα σκοτεινά δίκτυα που μολύνουν τους άλλους πλανήτες...."






Η αποστολή αυτή συνεχίζεται  με σκοπό την επιτάχυνση της διαδικασίας αφύπνισης των κατοίκων του πλανήτη και, ήδη μεταξύ των άλλων μια ομάδα μικρότερων σκαφών της αποστολής αυτής ανέλαβε την σύλληψη διάφορων αποστατών εντός του πλανήτη, που κυκλοφορούν με ανθρώπινη μορφή μέσα στις μεγαλουπόλεις. Έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις και έχουν οι αποστάτες μεταφερθεί σε ειδικό διαμορφωμένο σκάφος-φυλακή για την περαιτέρω διαδικασία αποσύνθεσης τους.... 

Η επιχείρηση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα για να καθαριστεί ο πλανήτης γη μια για πάντα. Μέχρι τώρα διαφεύγει ο αρχηγός των αποστατών και συνεχίζονται οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο δυο ... γνωρίζουν που ακριβώς κρύβεται ο αρχηγός τους....


Ο μέγας πόλεμος μεταξύ ανδρών και τερατόμορφων συνεχίζεται...



ΛΗΨΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ


ΟΜΑΣ :  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΘΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger