Χάρη στην ηρωική αντίδραση του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ένας ποδηλάτης γλίτωσε πιθανόν σοβαρό τραυματισμό.

Ο ηθοποιός, που το κοινό τον έμαθε ως «Σέρλοκ Χολμς», από την τηλεοπτική σειρά αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστός με τον ρόλο του ως Doktor Strange στην επική ταινία Avengers Infinity Wars (Εκδικητές ο πόλεμος της Αιωνιότητας) τα έβαλε με τέσσερα άτομα που είχαν επιτεθεί σε άνδρα που έκανε ντελίβερι με ποδήλατο, στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο Κάμπερμπατς ήταν σε ταξί με τη σύζυγό του, Σόφι Χάντερ, όταν είδε τους δράστες να χτυπούν το θύμα με ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, έτρεξε προς το μέρος τους και τους φώναξε «αφήστε τον ήσυχο».
Μάλιστα, οι δράστες προσπάθησαν να του ρίξουν γροθιά, αλλά ο Κάμπερμπατς μπόρεσε να τους αποφύγει και τελικά εκείνοι έφυγαν τρέχοντας.

«Ο Μπένεντικτ έδειξε θάρρος και αυταπάρνηση. Αν δεν είχε παρέμβει, ο ποδηλάτης θα είχε τραυματιστεί σοβαρά», δήλωσε ο οδηγός του ταξί, Μανουέλ Ντίας, στη Sun. «Κράτησα τον έναν και ο Μπένεντικτ τον άλλον. Φαινόταν να ξέρει τι έκανε. Ηταν πολύ θαρραλέος. Για να είμαι ειλικρινής, εκείνος έκανε τα περισσότερα», συμπλήρωσε.


πηγή: crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger