Ψίθυροι στην πλατφόρμα επικοινωνία του διαδικτύου για να αποτραπεί το τραγικότερο όλων


Χρόνια τώρα προειδοποιήσαμε από αυτόν τον ιστοτόπο με πολλούς τρόπους για πολλά δυσάρεστα που θα έρχονταν στο προσκήνιο.

Δεν ήταν πως δεν ξέραμε την αντιμετώπιση που θα είχαν οι άνθρωποι μας αποκαλύπτοντας τα όσα θα έρθουν, αλλά πάντα το σκεπτικό μας ήταν πέρα από το χρόνο και το χώρο.

Σαν μια θάλασσα σκοτεινή πέρασαν  μπροστά από όλη την ανθρωπότητα όλοι οι ρουφιάνοι που η εντολή που πήραν από τα εργαστήρια των μυστικών υπηρεσιών ήταν να χειραγωγήσουν κάθε αγνή ψυχή. 

Σε αυτά τα υποκείμενα δόθηκε η οδηγία του διχασμού των Ελλήνων, γιατί μόνο έτσι θα άλλαζαν τα σύνορα του κόσμου.

Βέβαια, ο μισθός τους άξιος γιατί έφεραν την Γαία στην σημερινή κατάντια και μάλιστα με την συνεργασία όλων των θρησκειών.

Εμείς λοιπόν που γνωρίζαμε τι σημαίνει ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ εργαστήκαμε για το μέλλον στοχεύοντας στις επόμενες γενιές!


Μήνυμα προς το σκοτεινό ιερατείο 

Σε πλανητικό επίπεδο όπως γνωρίζετε  σε 130 γήινα χρόνια από τώρα θα έρθει μια εξελιγμένη ανθρώπινη γενιά. Για το λόγο αυτό οποιαδήποτε εγωιστική αντίδραση του σκοτεινού ιερατείου είναι άσκοπη και το μόνο που θα επιφέρει θα είναι μια μικρή καθυστέρησει. 
Φυσικά μια τέτοια αντίδραση σας μόνο  φυσικές καταστροφές θα φέρει μέχρι να ξεκλειδώσει η Γαία την εξέλιξη της!


Ο ουρανός προειδοποίησε πως τίποτα από το γήινο πεδίο δεν ανήκει στις σκοτεινές δυνάμεις σας. 

Ήρθε ο  καιρός να αποχωρήσετε από το Ηλιακό σύστημα για να γίνει στους θνητούς το αναμενόμενο καθάρισμα από τους Έψιλον.

 Όπως ορίζει η Νέμεσις είναι πλέον αναγκαίο με την δική σας συγκατάθεση να οριστεί η χρονική στιγμή για την οριστική αποχώρηση σας δια μέσου της πύλης του Ωρίωνος.


Ήδη οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του πλανήτη 
( Τραμπ και Πούτιν) έχουν ενημερωθεί και συμφώνησαν. 
Σταματήστε να τους πιέζεται άσκοπα, γιατί δεν υπάρχει λόγος μιας και δέχονται να υλοποιήσουν τις δικές μας εντολές.


Οι 144.000 ΕΛΛΗΝΕΣ  είναι έτοιμοι να επέμβουν ανά πάσα χρονική στιγμή και πολλοί από αυτούς έχουν ήδη ενσαρκωθεί και δεν πεθαίνουν!!


*   Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί  από τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ του αστερισμού Norlantiadek με παραλήπτη την γήινη ομάδα διάμεσων υπό τον τίτλο : "Η τελευταία Πυθία"

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Το έχουν παραξηλώσει οι σεληνόσαυρες και θα γίνει επέμβαση γιατί έχουν ξεφύγει πολύ, σε σχέση με την συμπαντική νομοτέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή