Σήμερα όλες οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων «μιλάνε για κάλπες». Γράφουν για το πώς θα «κόψουν τον μπακλαβά» των εκλογικών περιφερειών, γιατί έτσι πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα έχει καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν είμαι ο Μέρλιν, ούτε ο Νοστράδαμος αλλά θα σας κάνω μερικές προφητείες και σας παρακαλώ να κρατήσετε το σημείωμα αυτό για να δούμε αν θα επαληθευτώ.

Πιθανότατα ( και παρά τις πιέσεις των Γερμανών) ο Ζόραν Ζάεφ θα πέσει από την κυβέρνηση και με το ζόρι θα αποφύγει τη δικαστική δίωξη, το εδώλιο και τη φυλακή. Ο Ιβάνοφ και οι σκληροί των Σκοπίων θα επικρατήσουν και θα αξιοποιήσουν μελλοντικά όλες τις προδοσίες του Τσίπρα, του Κοτζιά και του Καμμένου.

Ανεξάρτητα, αν θα επικυρωθεί ή θα ναυαγήσει η συμφωνία των Πρεσπών, ο Τσίπρας θα σαρωθεί στις επικείμενες εκλογές. Ουδείς Έλληνας ξεχνάει τον προδοτικό ρόλο που έπαιξε τα τελευταία τρία χρόνια. Κανένας Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται να συγχωρέσει τον Τσίπρα, τον Κοτζιά, τον Καμμένο, τους Φίληδες, τους Γαβρόγλου και τους Βούτσηδες.

Η κομματική απόφυση του 3% που μεταλλάχθηκε σε κόμμα εξουσίας μέσα σε μια θερμοκοιτίδα ψεμάτων, εξαπατήσεων και εμπαιγμών του λαού, θα επιστρέψει σε μονοψήφια νούμερα. Η μόνη ελπίδα του Τσίπρα είναι δυστυχώς η ανικανότητα του Μητσοτάκη να οδηγήσει τη χώρα μακριά από τα μνημόνια, το γερμανικό έλεγχο και την κατοχή.

Παρόλα αυτά, ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου ( ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που γνώρισε ο λαός στη Μεταπολίτευση) θα υποστεί πανωλεθρία και θα καταδιωχθεί ανηλεώς από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Δεν πρόκειται να τον γλιτώσει κανένας ξένος και καμία καγκελάριος. Ουδείς μπορεί να συγχωρέσει ότι χάλκεψε δεσμά για τη χώρα έως το 2115. Κανένας κάτοικος της Βορείου Ελλάδος δεν μπορεί να χωνέψει ότι πούλησε της ιστορία της Μακεδονίας. Όσα είπε στη βουλή περί ιθαγένειας και εθνικής ταυτότητας προκάλεσαν οργή και περισσότερο μίσος.

Ο Πάνος Καμμένος θα εξαερωθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Εκτιμώ ότι θα αποτελέσει κακή ανάμνηση για τις επόμενες γενεές. Στήριξε με όλη του την ψυχή και με πολιτική ιδιοτέλεια έναν εθνομηδενιστή και καταστροφέα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα έχει καμία τύχη στις κάλπες και το μόνο του καταφύγιο θα είναι η λίστα επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Πηγαίνοντας εκεί όμως δεν θα αποφύγει τη λαϊκή οργή και την πιθανή δίωξη για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

Μια και σήμερα αποφάσισα να το παίξω Μέρλιν χωρίς να έχω κανένα «Εξκάλιμπερ», εκτιμώ ότι  ο Μητσοτάκης  θα βαδίσει πάνω σε κινούμενη άμμο. Αποτελεί «ρεζέρβα» για τους Γερμανούς και δείχνει υποταγμένος στο Βερολίνο. Θέλει η μείωση των συντάξεων να γίνει επί των ημερών του Τσίπρα για να του φωνάζει ότι αυτός φταίει και εκείνος συνεχίζει στο δρόμο που χάραξαν οι υπογραφές του Αλέξη. Δεν θα προλάβει να κάτσει στην καρέκλα και θα δεχτεί ένα τυφώνα αντιδράσεων. Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο τις γερμανικές αλυσίδες στα πόδια. Ούτε θέλουν να διαδεχτεί τον εθνικό ψεύτη, ένας άλλος υπηρέτης του γερμανικού αετού. Στη βουλή, παρά τις ανοησίες που λέει ο Τσίπρας εμφανίζεται καλύτερος στις φραστικές συμπλοκές. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ απλά του λέει: «τα κάνατε μαντάρα!». Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για τον Έλληνα που θέλει να ακούσει δραστική μείωση των φόρων, ανάταξη των συντάξεων, ανάταξη των μισθών και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.

Ο Μητσοτάκης δεν βγάζει άχνα για τους Γερμανούς. Η μύτη του ακουμπάει στο πάτωμα όταν μιλάει για Βερολίνο και Βρυξέλλες και οι κονταρομαχίες με τον Τσίπρα, περιορίζονται σε έναν ανούσιο διάλογο, για την κα Μαρέβα και τις μπίζνες που κάνει ως ελεύθερη επιχειρηματίας. Αυτό φυσικά, δεν κάνει καλό στον κο Μητσοτάκη που δεν τολμάει να μιλήσει κατά του μνημονίου, κατά της εφαρμοζόμενης πολιτικής και κάθε τόσο υπόσχεται στο λαό, να είναι η ουρά και η συνέχεια του εθνικού ψεύτη και εθνομηδενιστή. Εκτιμώ, ότι ο Τσίπρας είναι σε κάποια υπόγεια «συνεννόηση» μέσω Βερολίνου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δηλαδή, την ημερομηνία των εκλογών θα την δώσουν οι Γερμανοί που καθορίζουν το συσχετισμό δυνάμεων στην Ελλάδα. Για να καταλάβει κανείς σε πια κατάντια έφτασε η χώρα, φτάνει να διαβάσει τους διαλόγους μεταξύ πρωθυπουργού και Μητσοτάκη για τους επιχειρηματίες που φέρονται να είναι φίλοι τους. Ο Αλέξης φωνάζει ως ανθρωποφάγος: «Εμείς φάγαμε τον Ψυχάρη, εμείς τελειώσαμε τον Μπόμπολα. Εσύ είσαι με το Μαρινάκη!». Και ο Κυριάκος του απαντάει: « Εσύ δίνεις δάνεια στον Καλογρίτσα». Κανείς τώρα δεν μιλάει για τον Ιβάν Σαββίδη. Σε καλό δρόμο είναι ο άνθρωπος…



ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger