Θα είναι ο μήνας των βροχών όταν η Τουρκία θα δεχτεί την επίθεση, αλλά μέχρι τότε ο εφιάλτης αυτός θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια και ανατροπές… 

Εκτίμηση δική μας και να την κρατήσετε στα κιτάπια σας ή στη μνήμη σας: Ο Ερντογάν θα έχει την τύχη του Σαντάμ και του Καντάφι. 

Δυστυχώς όμως η Ελλάς δεν θα μείνει αλώβητη από αυτή τον εφιάλτη της ιστορία. 

Βέβαια, ο Σεπτέμβριος του 2018 θα είναι καθοριστικός για τις περαιτέρω εξελίξεις. Ωστόσο ο σατανιστής Ταγίπ δεν αποφάσισε άξαφνα πως ο ίδιος είναι άτρωτος και η χώρα του υπερδύναμη. Ούτε ξαφνικά οχυρώθηκε πίσω από τον ανεκδιήγητο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Η σατραπεία του Πούτιν μετά τον Οκτώβριο του 2015 αρχίζει να προσεγγίζει τον Ερντογάν με αφορμή την Συρία και τελικά τον πείθει να απομακρυνθεί από τη Δύση και να λάβει μέρος στην καινούργια συμμαχία που στήνει ο πρόεδρος της Ρωσίας, με κεφάλαια που μεταφέρθηκαν από το στράγγισμα της Ευρώπης δια μέσου των γνωστών σε όλους μας  μεγαλοτραπεζιτών. Ο Τούρκος ηγέτης παθολογικά κομπλεξικός και αλαζονικός, έχει πιστέψει ότι πάντα θα νικά και πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να αρμέγει την Αμερική εις βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου. Για τον Τράμπ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάτι Αττικής, ενδεχομένως το ζήτημα αυτό να έχει άλλες διαστάσεις αν η Τουρκία πράγματι έχει λάβει κρυφά ορισμένα Ρώσικα οπλικά συστήματα σαν δόλωμα.  
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο κλασσικός πολιτικός, αλλά ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο εγωισμός του τρέφεται από ανατροπές και αντιπαραθέσεις. Έτσι εντός ολίγου διαστήματος έκανε θρύψαλα την Τουρκική οικονομία και την τίναξε στον αέρα σαν φούσκα. Διότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο έλεγχος των στενών του ΒΟΣΠΟΡΟΥ και ακριβώς αυτό δεν είναι μια απλή ιστορία.

Δυστυχώς, όμως το σατανικό μυαλό του Ερντογάν θα ξεσπάσει μετά από όλα αυτά σε Ελλάδα και Κύπρο. Δεν είναι μόνο η περαιτέρω κλιμάκωση στο Αιγαίο που είναι αναμενόμενη με τις γνωστές συνέπειες, αλλά ο σατανόψυχος Ταγίπ σίγουρα θα χρησιμοποιήσει τον εντός της Ελλάδος Μουσουλμανικό στρατό του για εξεγέρσεις και τρομοκρατικά χτυπήματα εναντίον Ελλήνων πολιτών. Η γνωστή λαθραία εισβολή αυτών έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που μπορεί ένα χτύπημα τους να φέρει τον απόλυτο πανικό.
Η πολιτική που εφαρμόστηκε για αυτό το θέμα είναι τραγική, αλλά αν δεν γίνει καθετί στην ώρα του μετά είναι πολύ αργά. 

Τι να το κάνεις αν σε βρει το κακό ακόμη κι αν αποδοθούν ευθύνες εκ των υστέρων....


ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger