Η Kate Hitchens είναι 32 ετών και ζει στη Μεγάλη Βρετανία. Πριν από μέρες είχε μια δυσάρεστη εμπειρία στο τρένο της γραμμής Στάτφορντ-Γουίκφορντ και τη μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών επέστρεφε από το Λονδίνο με το τρένο έχοντας μαζί της το 6 μηνών βρέφος της. Όταν το βρέφος πείνασε και άρχισε να κλαίει, η 32χρονη μητέρα το θήλασε. Ωστόσο, δεν βρέθηκε ούτε ένας επιβάτης να σηκωθεί και να της παραχωρήσει τη θέση του, αφήνοντάς την να θηλάζει όρθια και στηριζόμενη στο ένα χέρι. Μετά από αυτήν την εμπειρία, η μητέρα έκανε μια ανάρτηση που περιγράφει ακριβώς τι έζησε…

«Θα μπορούσα να έχω ζητήσει μια θέση, αλλά δεν το έκανα. Ένιωσα ηλίθια. Δεν έπρεπε να ζητήσω. Πιθανόν κάποιοι άνθρωποι δεν είδαν. Ωστόσο κάποιοι είδαν τι συνέβαινε. Με κοίταξαν και μου χαμογέλασαν. Σκεφτόμουν “σταματήστε να χαμογελάτε και δώστε μου σας παρακαλώ τη θέση σας”. (…) Το θέμα δεν είναι ότι βρήκα δύσκολο να θηλάσω καθώς ήμουν νοσοκόμα (αν και είναι πολύ δύσκολο), αλλά ότι κανένας δεν πρόσφερε σε μια μητέρα που είχε μαζί της ένα μικρό παιδί μια θέση για περίπου μισή ώρα ή τρεις στάσεις. Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με παιδί σε τρένο, εάν είστε υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση, σας παρακαλώ να τους προσφέρετε στη θέση σας», γράφει η θηλάζουσα μητέρα.

Υπάρχει και χειρότερο, αν αντέχετε… Όπως αναφέρει η 32χρονη μητέρα, όταν μια άλλη γυναίκα σηκώθηκε για να της προσφέρει τη θέση της, κάποια άλλη πρόλαβε να καθίσει σε αυτή, κάνοντας ότι δεν είδε τη θηλάζουσα μητέρα με το μωρό της.

«Θέλω να πιστεύω ότι χρειαζόταν τη θέση περισσότερο από μένα, πιθανόν ήταν έγκυος στους πρώτους μήνες και περνούσε αυτήν την εξοντωτική περίοδο ή ήταν άρρωστη», σχολίασε με πικρία η μητέρα…


πηγή: mommy.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger