Το δίδυμο που κυβερνά την Ελλάδα έστησε ένα ωραίο σκηνικό με την περίπτωση του Κοτζιά με σκοπό να ρουφήξει κι άλλο χρόνο εξουσίας.Ειδικά τα τελευταία γεγονότα μιλούν από μόνα τους για το πως κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα το 2018:
"Ο στρατάρχης Καμμένος επιστρέφει στην Αθήνα από την Αμερική όπου παρουσίασε το plan B για τα Σκόπια.Φθάνοντας στην Αθήνα ο Καμμένος τρώει μαζί με τον Τσίπρα στην Λέσχη Αξιωματικών.Μετά βγαίνει στην τηλεόραση και φωνάζει ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί τη συμφωνία της Λίμνης και τις επιθέσεις των ΜΜΕ εναντίον του.Έπειτα από όλα αυτά ο Καμμένος πάει  στο υπουργικό συμβούλιο κι εκεί του επιτίθεται ο Κοτζιάς.

Τότε...

Ο Καμμένος σηκώνεται όρθιος και  λέει ότι  ο Σόρος  χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση...!!!Ο Κοτζιάς αμέσως παραιτείται, ενώ ο Καμμένος συνεχίζει να μένει στην κυβέρνηση.

Έτσι, ο Τσίπρας αναλαμβάνει το ΥΠΕΞ και ο Κοτζιάς μιλάει για επέκταση αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια, ενώ ο Ερντογάν βγάζει τα γεωτρύπανα στο Αιγαίο και βελτιώνει τις σχέσεις του με τους Αμερικανούς...."


Μήπως τελικά ετοιμάζει η Τουρκία συμφωνημένο χτύπημα στην ανατολική Μεσόγειο;

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ - όπως και όλα του Ιωκη!!!!! Τώρα τα γυρίζει πάλι και λέει ότι δεν είπε τίποτε για τον Σόρος!.. Αυτός είναι!.. Αυτοί είναι!.. (Καμμένος Τσίπρας) "Καμάρια" από τα λίγα!.. 'Εχουμε εξοργιστεί! Επιτακτική ανάγκη να απαλλαγούμε από αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή