Σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, η μία διάρκειας επτά ωρών, έχει υποβληθεί η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στην πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στο Αγρίνιο.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, όταν δέχθηκε ευθείας βολής φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Η 19χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα υποβάλει αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας agriniopress, αυτή θα στρέφεται κατά του Δημοσίου και των αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν υλικό που αποδεικνύει τη ρίψη του αντικειμένου (φωτοβολίδας) από άγνωστο προς το παρόν άτομο, από κάποιου είδους μηχανισμό εκτόξευσης του κρατούσε. Θεωρούν δεδομένο επίσης πως το αντικείμενο αυτό, τραυμάτισε την νεαρή. Υπάρχει και σχετική μαρτυρία προσώπου που βρίσκονταν δίπλα της. Η ίδια δεν θυμάται τίποτε.
Η οικογένεια της 19χρονης είναι πεπεισμένη πως οι αρχές ασφάλειας δεν έκαναν καλά της δουλειά τους και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του Αγρινίου να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Παράλληλα, εκφράζονται ερωτηματικά για τις έρευνες ως προς τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ότι δηλαδή δεν έγιναν εκείνες οι άμεσες ενέργειες με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.



Πηγή: iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger