ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!! ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ  ΟΛΑ... ΑΛΛΙΩΣ... ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...;;;

Ο μυθικός ποταμός Saraswati βγαίνει στην επιφάνεια  μετά από 4.000 χρόνια και μαζί του ο αιώνιος εχθρός των Ελλήνων! 


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;ΠΩΣ  ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ... ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;; 

Αυτό το άρθρο είναι ίσως μια αρχή να ξεσκεπαστεί ο σκιώδης εχθρός, κι όπως λένε οι Έλληνες σοφοί  η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...!


Ας πάρουμε όμως το ζήτημα αυτό από την αρχή....


Κατ' αρχάς είναι αναγκαίο να μάθουμε για τα ίχνη του μυθικού ποταμού Saraswati, που  βρίσκονται στην ιερή πόλη Kurukshetra.80 άνθρωποι σκάβουν από το 2015 την πορεία του Saraswati στην περιοχή Yamunanagar,  σε μια τοποθεσία που βρίσκεται το χωριό Mugalwali στο Yamunanagar της Haryana. 

Μάλιστα ο συγκεκριμένος ποταμός της περιοχής θεωρείται ως ο τέταρτος μεγαλύτερος ποταμός.


Το έργο για την ανίχνευση της μυθολογικής προέλευσης του ποταμού Saraswati  ξεκίνησε στις 21 Απριλίου του 2015.

Βέβαια το 2002 η κυβέρνηση Vajpayee ξεκίνησε τις προσπάθειες για να βρει τον μυθικό ποταμό. Αλλά όταν η κυβέρνηση UPA ανέλαβε το 2004 την εξουσία έβαλε σε αναμονή αυτές τις διαδικασίες.


Το μυθικό ποτάμι αυτό που εξαφανίστηκε είναι ένα μυστήριο σαν την χαμένη γνώση. 


Ωστόσο ακόμη πιο μυστήριο είναι το μυστικό που κρύβει!!Για αυτό θέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα:

Άραγε πως εξαφανίστηκε ο Saraswati ;
Ποιος λαός ζούσε εκεί πριν εξαφανιστεί;
Που περιπλανήθηκε αυτός ο λαός μετά την εξαφάνιση του μυθικού ποταμού;
Τι θέση κατέχει σήμερα αυτός ο λαός στην παγκόσμια εξουσία;

Μόνο ο Δίας θα μπορούσε να εξαφανίσει τον ποταμό αυτόν!Αυτός ο λαός σήμερα είναι οι ρατσιστές της ανθρωπότητας και φυσικά ο εχθρός της Ελλάδος. Όμως δεν θα τους κάνουμε την χάρη να διαμελίσουν το Ελληνικό Έθνος και για το λόγο αυτό αποκαλύπτουμε το προφίλ του εχθρού μας, που  τόσα χρόνια κρύβεται στην σκιά των Ελλήνων. 

Γιατί για να σώσουμε τους συνανθρώπους μας πρέπει να τους βοηθήσουμε να γνωρίσουν καλά τον εχθρό μας που κρύβεται στην Ελβετία και που αυτός είναι ο εμπνευστής του πιο μισητού βιβλίου του κόσμου, που δεν είναι άλλο από τα λεγόμενα : 

Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών ...
Από τα πανάρχαια χρόνια δημιουργούσαν προβλήματα στους γύρω τους και, για το λόγο αυτό εκδιώχθηκαν τότε από την σημερινή Βόρεια Ινδία. Έτσι φθάνοντας στη Αίγυπτο ήρθαν σε επαφή με τον άλλον μεγάλο πολιτισμό και, εγκαταστάθηκαν αρχικά ανάμεσα από τους δυο ποταμούς τον Τίγρη και τον Ευφράτη για να φθάσουν έως την Βαβυλώνα και να μπουν στα μεγάλα κόλπα και, από εκεί ως την Ελβετία μαζί με τον Μακεδονικό χρυσό... 


Αυτοί παίζουν με την ανθρωπότητα και ανάλογα πως τους συμφέρει κάθε φορά, αλλάζουν ρόλους και τρόπους στους λαούς της γης.
Μια χρησιμοποιούν τους Εβραίους για να καλυφθούν εκείνοι από τις χρηματικές απάτες τους, άλλοτε τους Έλληνες για να καταστρέψουν την γνώση του παρελθόντος... 

Για κάθε λαό έχουν φτιάξει μια καλά οργανωμένη φυλακή με ιδέες και πάθη για να τον ελέγχουν. 
Κι έτσι μπόρεσαν οικονομικά κι έπειτα νοητικά να ελέγχουν τους περισσότερους λαούς της γης....


ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ... ΑΛΛΙΩΣ... ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...


Το πως όμως τελικά έφθασαν στην Ελβετία με τον χρυσό του Μ. Αλεξάνδρου μετά το χαμό του Μεγάλου Στρατηλάτη είναι μια ολόκληρη ιστορία, που θα την αναφέρουμε σε άλλο άρθρο...


Συχεχίζεται...


Πληροφορίες και εικόνες από:   Georgia Tatari

Δημοσίευση σχολίου

Blogger