Φαίνεται πως το διαζύγιο ήρθε πριν… το γάμο, καθώς ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και το σχέδιο ναυάγησε.

«Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα» δήλωσε στο news24/7 ο Φ. Κρανιδιώτης, αφήνοντας αιχμές για «υπόγεια συμφωνία» του Κ. Βελόπουλου με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε δε πως «η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές», αποκλείοντας συνεργασία με τον Δημήτρη Καμμένο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Βελόπουλος φέρεται ότι δεν επιθυμούσε συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων, αλλά την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς του Φ. Κρανιδιώτη στην Ελληνική Λύση, με τα «μαύρα σύννεφα» στην προοπτική της συμμαχίας να εμφανίζονται πάντως την ίδια μόλις ημέρα με τις εξαγγελίες του Δ. Καμμένου.

«Όσα λέει ο Δ. Καμμένος για κόμμα με μας, τον ίδιο, Βελόπουλο και Καρατζαφέρη είναι παπάτζες. Εχουμε προφορική συμφωνία μόνο με Βελόπουλο. Αν μετουσιωθεί σε γραπτή, ως συμφωνήσαμε, θα την τηρήσουμε μέχρι κεραίας. Αν υπαναχωρήσει, η Νέα Δεξιά θα συνεχίσει αυτόνομα με πλήρες ψηφοδέλτιο» ανέφερε σε σχετικό tweet τη Δευτέρα ο Φ. Κρανιδιώτης.
Την ίδια στιγμή, τα περί σύμπραξης διέψευδε και ο Κ. Βελόπουλος, ο οποίος μέσω εκπομπής του έκανε λόγο για «μπαρουφιές», υπογραμμίζοντας ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα ακούγονται.

«Εμπλέκομαι σε μία ιστορία με την οποία δεν έχω καμία σχέση. Ξαφνικά βγήκε ο κύριος Καμμένος, πέταξε τις «μπαρουφιές» του, χωρίς να ξέρω κάτι εγώ ότι έχω σχέση, ότι μιλάω μαζί τους, ότι συζητάμε να κάνουμε κάτι. Δεν ήξερα ότι ήμουν η πολύφερνη νύφη, ούτε γνώριζα ότι είμαι ο περιζήτητος γαμπρός για κάποιους» είπε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Και συνέχισε: «Πάμε λοιπόν στην ουσία αυτής της ιστορίας. Τα περί συνεργασιών είναι σενάρια και προθέσεις τρίτων, που δεν αγγίζουν εμάς προσωπικά ως Ελληνική Λύση, και χωρίς να ερωτηθούμε σχετικά. Πήγε ο κύριος Καμμένος και πέταξε την ιστορία στον αέρα. Καμμένε, έχω μιλήσει ποτέ μαζί σου και δεν το ξέρω;» αναρωτήθηκε, προσθέτοντας πως «εγώ μιλώ με τον Κρανιδιώτη μόνο σε αυτή τη φάση και προσπαθούμε να βρούμε γέφυρες επικοινωνίας. Αυτό προσπαθούμε να βρούμε».


πηγή: in.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger