ΒΟΜΒΑ ΣΚΑΙ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ.... ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ...
ΒΟΜΒΑ στον ΣΚΑΙ – Κατέχω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι λένε ψέματα... η «δουλειά» είναι στον μάστορη… Έλληνες σας κοροϊδεύουν ξυπνάτε, αυτά μεταξύ των άλλων δημοσιεύονται από τον Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), όπου καλεί τους εισαγγελείς της χώρας να τους προσκομίσει σχετικά στοιχεία...




πηγή:


Ακολουθεί το σημερινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, που σκιαγραφεί τα ίδια πρόσωπα της νεοτρομοκρατίας  :

Σε τέσσερα σκιώδη άτομα που εμπλέκονται στην δράση της νεοτρομοκρατίας τα τελευταία χρόνια αλλά δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί στρέφονται, μεταξύ άλλων, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας όσον αφορά τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία κοιτά το ιστορικό της νεοτρομοκρατίας ώστε να αποκτήσει καλύτερη εικόνα και δύο από τα πρόσωπα που εξετάζονται είναι οι αποκαλούμενοι «Ξανθός» και «Σγουρομάλλης». Πλαστές ταυτότητες με φωτογραφίες των δύο ανδρών είχαν βρεθεί το 2017 στο διαμέρισμα-γιάφκα της Πόλας Ρούπα, στην Ηλιούπολη της Αθήνας.

Στις ταυτότητες αναγράφονταν τα ψεύτικα ονοματεπώνυμα «Τριαντόπουλος Ευστάθιος» και «Παπαδόπουλος Ιωάννης».


Οι άλλοι δύο παλιοί «γνώριμοι» της Αστυνομίας πιστεύεται πως ήταν γνωστοί ατόμου που συνελήφθη για την μεταφορά σχάρας οχήματος που είχε χρησιμοποιήσει το 2014 η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας στην επίθεση με στόχο την Τράπεζα της Ελλάδος.

Σε γενικότερες γραμμές η Αστυνομία θεωρεί πιθανότερους αυτουργούς την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» λόγω του περιεχομένου του εκρηκτικού μηχανισμού και της ομοιότητας με παλαιότερες επιθέσεις που αποδίδονται στην οργάνωση.

Έως επτά δράστες και δύο οχήματα

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εκτιμούν πως στο χτύπημα στον ΣΚΑΪ έλαβαν μέρος πέντε έως επτά άτομα και δύο αυτοκίνητα.

Τρία πρόσωπα υπολογίζεται ότι αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, η οποία τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό με τουλάχιστον επτά κιλά δυναμίτιδας και άλλες εκρηκτικές ύλες στο κιγκλίδωμα της λεωφόρου Εθνάρχου Μακαρίου, μπροστά στο κτήριο του ΣΚΑΪ.

Ακόμα δύο άτομα πραγματοποίησαν τα ισάριθμα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στον ιστότοπο zougla και στον ΑΝΤ1. Τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και το σήμα τους καταγράφηκε κοντά στο κέντρο της Αθήνας, δηλαδή μακριά από το σημείο της έκρηξης στο Νέο Φάληρο.

Ακόμα ένας ή δύο ακόμα τρομοκράτες εκτιμάται πως αποτελούσαν την ομάδα στήριξης, η οποία μάλλον επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ώστε να διαφύγουν αφότου εγκατέλειψαν το όχημα κρούσης στα άνω Πετράλωνα.

Το εγκαταλελειμμένο όχημα, μάρκας Opel και χρώματος μαύρο, βρέθηκε πυρπολημένο και πρόχειρα σταθμευμένο στο μέσο του δρόμου, στις οδούς Αρκάδων και Ανθείου. Το δεύτερο όχημα διαφυγής με το προσωπικό υποστήριξης πιστεύεται ότι βρισκόταν κοντά εκεί ώστε να παραλάβει τους βομβιστές.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή ώστε να εντοπίσουν το δεύτερο όχημα. Το πρώτο ΙΧ μελετάται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Έφερε παραποιημένες πινακίδες κυκλοφορίας και εικάζεται ότι ήταν κλεμμένο. Η Σήμανση προσπαθεί να διαπιστώσει πότε κλάπηκε και από πού μέσω του αριθμού πλαισίου.
Πηγή: skai

Δημοσίευση σχολίου

Blogger