Ήδη σηματοδοτούν εκλογές στις 26 Μαΐου 2019. Συγκεκριμένα  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διατυπώσει κατ' επανάληψη τις τελευταίες μέρες την εκτίμηση του πως οι κάλπες των εθνικών εκλογών θα στηθούν στις 26 Μαΐου.
Η επόμενη κυβέρνηση που πιθανόν να μην η ίδια, αλλά του Κ. Μητσοτάκη ίσως να έχει να αντιμετωπίσει πέραν των Τουρκικών προκλήσεων  και διάφορες πολιτικές ανωμαλίες.
Προσέξτε λίγο την προαναφερθείσα ημερομηνία, γιατί ένα μήνα αργότερα έχουμε αστρολογικά το δεύτερο κύμα εκλείψεων του τρέχοντος έτους. Οι ενέργειες αυτές που διέρχονται στατιστικά δημιουργούν ή φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα:
Στις 2 Ιουλίου 2019 παρατηρείται ολική ηλιακή έκλειψη στην 11η μοίρα (10ο37’) του Καρκίνου και για τα δεδομένα της Ελλάδος κατά το φαινόμενο ανατέλλει ο Υδροχόος και μεσουρανεί ο Σκορπιός. Τέτοιες εκλείψεις σχετίζονται με αναγκαστικές προσαρμογές που πρέπει να γίνουν κυρίως από το κράτος και αλλαγές που έχουν να κάνουν με την εθνική οικονομία, τις εμπορικές συναλλαγές, εξαιτίας μεγάλων εθνικών αδιεξόδων, όπως πτωχεύσεων και απωλειών στο χρηματιστήριο. Πέραν αυτού οι ενέργειες αυτές φέρνουν προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων και τις συνεργασίες. Επίσης αναστάτωση στην φύση και ειδικότερα με το στοιχείο του νερού. 
Προσοχή εδώ με τις λεγόμενες σεισμικές δραστηριότητες στη θάλασσα και με τα τραπεζικά  χρηματοπιστωτικά παράγωγα. 
Είναι μια έκλειψη που έχει να κάνει με σημαντικές απώλειες και με την επιρροή της παραμένει μόνο αυτό που είναι αναγκαίο. Ακόμη  αστρονομικές και  ξαφνικές ανατροπές που την διαδέχονται, δημιουργούν ανεξέλεγκτα γεγονότα. 
Αυτά όλα αλληλοσυνδέονται  με τα επόμενα αστρολογικά φαινόμενα έως το τέλους του χρόνου:
 Στις 16 Ιουλίου 2019 παρατηρείται μερική σεληνιακή έκλειψη στην 25η μοίρα (24ο04’) του Αιγόκερω και για τα δεδομένα της Ελλάδος κατά το φαινόμενο ανατέλλει ο Κριός και μεσουρανεί ο Αιγόκερως. Αυτό επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με τον Νόμο και το νομικό πλαίσιο της χώρας και,  ειδικά σε ζητήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή καινούργιων τεχνολογιών στην χώρα μας. Ειδικά το τελευταίο ήταν θέμα συζήτησης στην περιβόητη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Για δείτε εδώ: 




Εν συνεχεία στις 26 Δεκεμβρίου 2019 παρατηρείται μια εορταστική δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη στην 5η μοίρα (04ο06’) του Αιγόκερω και για τα δεδομένα της Ελλάδος κατά το φαινόμενο ανατέλλει ο Τοξότης και μεσουρανεί ο Ζυγός. Το φαινόμενο αυτό επηρεάζει τα οικονομικά της χώρας και ανακινεί θέματα που έχουν να κάνουν με τους ανώτερους κύκλους, όπως εξωτερικά θέματα, σχέσεις με άλλες δυνάμεις και διεθνείς συνθήκες με τρόπο που αντικατοπτρίζεται στην κυβέρνηση. 
Το Μακεδονικό ζήτημα, οι Τουρκικές απειλές για το Αιγαίο και την Θράκη ανακινούν διάφορες διεκδικήσεις που  δεν αφήνουν περιθώρια να μένει άλλο αμέτοχη η Ελλάδα. 
Με διάφορους τρόπους θα μας σύρουν σε διαπραγματεύσεις και σε εκσυχρονισμό  επίμαχων διεθνών συμφωνιών που αφορούν οριοθετήσεις της ΑΟΖ.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger