Ένα επικίνδυνο σενάριο για τις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας είναι πως όλα θα αρχίσουν από την νοθεία στις επόμενες εκλογές. Αν οι ψήφοι και οι κάλπες που θα εξαφανιστούν γίνουν με την εντολή των επικυρίαρχων, τότε αυτή η νοθεία ακόμη κι αν καταγγελθεί δε θα έχει αποτέλεσμα. 

Στην περίπτωση όμως που η νοθεία δεν θα γίνει κατόπιν πίεσης ισχυρών οικονομικών κέντρων και αυτό καταγγελθεί με στοιχεία, δυστυχώς τότε θα ακολουθήσει πολιτική ανωμαλία με τα γνωστά επακόλουθα. Ωστόσο η επόμενη κυβέρνηση όπως κι όποτε αν σχηματιστεί από τις διάφορες πολιτικές δυνάμεις, πέραν των άλλων ζητημάτων θα έχει να αντιμετωπίσει την Τουρκική απειλή. 
Η Ρωσία είναι ο επόμενος παγκόσμιος χωροφύλακας στην θέση της Αμερικής και μια Τουρκική πολεμική  επιχείρηση στο Αιγαίο ή στην Κύπρο δεν ξέρουμε τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει. Λόγω του ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά βρισκόμαστε αντιμέτωποι και στη δυσάρεστη περίπτωση  μέσω της πολιτικής Ερντογάν να χάσουμε μέχρι και ελληνικό έδαφος. 
Σε μια τέτοια τραγική εξέλιξη και σ΄ένα πολιτικό χάος που θα έχει δημιουργηθεί με εξεγερμένο τον ελληνικό λαό.... 

Τότε μπορεί η ιστορία να επαναληφθεί για μια ακόμη φορά...

Γιατί ακριβώς εκείνη την στιγμή η Ρωσία με το Βατικανό θα εμφανιστούν ως σωτήρες και, ενδεχομένως να επιβάλλουν έναν Βασιλιά ως κυβερνήτη της Ελλάδος....



Υ.Γ: Ο χρόνος είναι σχετικός για το ενδεχόμενο σενάριο που αποκάλυψα πιο πάνω, γιατί όσα λέγονται στην πολιτική δεν γίνονται, ενώ όσα δεν λέγονται γίνονται. Ελπίζουμε να μην συμβεί ποτέ κάτι δυσάρεστο στην Ελλάδα κι ακριβώς ο λόγος που αναφέρονται τα ως άνω είναι για να αποτραπεί οποιαδήποτε άσχημη πολιτική εξέλιξη στην χώρα μας...




Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΘΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger