Στον περίεργο μας πλανήτη μπορούμε να βρούμε θεαματικά λείψανα προηγούμενων εποχών και κατασκευών που φαίνεται να αψηφούν τις τεχνολογικές δυνατότητες της εποχής τους, είτε επειδή είναι πολύ μεγάλες, πολύ βαριές ή πολύ περίπλοκες. Ως εκ τούτου, πολλοί πιστεύουν ότι οι αρχαίοι κατασκευαστές των αιγυπτιακών πυραμίδων, οι γραμμές Nazca και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι βασίστηκαν στην βοήθεια  άλλων  κόσμων.

Ένα από αυτά τα μέρη είναι το Teotihuacán, που βρίσκεται βορειοανατολικά της πόλης του Μεξικού. Όταν οι Αζτέκοι έφθασαν από το βορρά ήταν ήδη σε ερείπια και αυτό που βρήκαν ήταν τεράστιες πυραμίδες που αποτέλεσαν το κέντρο της πόλης. Και αφού οι Ισπανοί κατέκτησαν το Μεξικό, οι Αζτέκοι τους είπαν ότι ήταν η «πόλη των θεών» και απέδωσε την κατασκευή τους σε μυθολογικές θεότητες. Για το λόγο αυτό, ορισμένοι ειδικοί στον τομέα ισχυρίζονται ότι το Teotihuacán χτίστηκε από εξωγήινους, τους θεούς στους οποίους αναφέρθηκαν οι Αζτέκοι. Ο διάσημος  συγγραφέας Erich von Daniken, σημειώνεται στο βιβλίο του «Οι Δρόμοι των Θεών (δημοσιεύθηκε το 1968): πως θεοί ζούσαν στην πόλη Teotihuacan  πριν από τον Homo sapiens.

Και η αλήθεια είναι ότι, από τον αέρα, το σχέδιο της πόλης του Teotihuacan μοιάζει περιέργως σαν ένα τυπωμένο κύκλωμα με δύο τεράστιους επεξεργαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, που σε αυτή την περίπτωση αντιπροσωπεύονται από τις  Πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης. Οι αρχαιολόγοι έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη ενός υπόγειου θαλάμου και ενός τούνελ στην πυραμίδα της Σελήνης και, στο εσωτερικό της θα μπορούσε να έχει τα ερείπια των θεών.



Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει ένα μυστικό τούνελ και ένα θάλαμο κρυμμένο κάτω από την Πυραμίδα της Σελήνης, που αρχικά ήταν αφιερωμένη στις τελετές των Τολτέκων. Πιστεύουν ότι εκεί είναι το «πέρασμα στον κάτω κόσμο» και θα μπορούσε να περιέχει ανεξήγητα παραμορφωμένα κρανία ή άλλα παράξενα αντικείμενα. Η ανακάλυψη του θαλάμου και της σήραγγας είναι το αποτέλεσμα μιας αρχικής μελέτης που χρησιμοποιήθηκε ηλεκτρική αντίσταση γύρω από την Πυραμίδα της Σελήνης τον Ιούνιο του 2017.

Στις εξερευνήσεις του περασμένου αιώνα, μέσα από το σκαμμένο τούνελ πυραμίδας, κάνουν οι αρχαιολόγοι Ruben Cabrera και Saburo Sugiyama αναφορές ότι βρέθηκαν σκελετοί με κρανιακή παραμόρφωση ... και διάφορα αντικείμενα από νεφρίτη (κολιέ ανθρωπόμορφα σχήματα με ψηφιδωτά). Κάπως έτσι δεν είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να βρεθεί και στον υπόγειο θάλαμο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger