Πως  αλλάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα της γης και επεμβαίνουν σε πλανήτη και ανθρώπους.
Ένας αθέατος πόλεμος που ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει, πλην όμως πολλοί τον καταλαβαίνουν στο νευρικό τους σύστημα.

Το κύμα παλμών της Γης είναι σταθερό στα 7.8hz από τότε που ο φυσικός Γουίνφριντ Όττο τις προέβλεψε μαθηματικά το 1952 και οι Balser και Wagner τις μέτρησαν πειραματικά το 1963 (Οι πρώτες καταγεγραμμένες παρατηρήσεις των παγκόσμιων ηλεκτρομαγνητικών απηχήσεων έγιναν από τον Νίκολα Τέσλα στο εργαστήριο του στο Κολοράντο Σπρινγκς το 1899.Η παρατήρηση οδήγησε σε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με τις ηλεκτρικές ιδιότητες της Γης, οι οποίες έθεσαν τις βάσεις για την ιδέα του για το ασύρματο δίκτυο).Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και μετά. Μέχρι το 2013 βρισκόμασταν στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμενόταν να φθάσει τα 13Hz. Τον Ιούνιο του 2014 οι καταγραφείς στον Ρωσικό Σταθμό Παρατήρησης του Διαστήματος δείξανε μια ξαφνική αύξηση. Η αντήχηση Schumann είναι μέρες που φτάνει και τα 16 Hz. Στην αρχή νομίζανε ότι έχουν πρόβλημα οι καταγραφείς, αλλά αποδείχτηκε ότι οι καταγραφείς λειτουργούσαν κανονικά.

Και αφού ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται με την ίδια συχνότητα με της αντήχησης της Γης, τι γίνεται τώρα που αυξάνεται η συχνότητα; Μήπως γι΄ αυτό νιώθουμε τώρα ότι ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα και οι αλλαγές στην ζωή μας είναι πιο ξαφνικές;

Ας δούμε όμως τι είναι οι συχνότητες αυτές.
Όλες οι συχνότητες αντήχησης της Γης είναι άμεσα συσχετιζόμενες με την κυματική λειτουργία του ανθρωπίνου εγκεφάλου. Η συχνότητα των 7,83 Hz είναι ανάμεσα στην Άλφα και στην Θήτα κατάσταση. Ήρεμη και ονειρική, κάπως αδρανής, περιμένοντας κάτι να γίνει. Οι συχνότητες 8,5-16,5 Hz φεύγουν από την Θήτα κατάσταση. Τις βρίσκουμε στην Άλφα κατάσταση όταν είμαστε πιο ξύπνιοι αλλά γαλήνιοι. Οι σκέψεις μας είναι πιο καθαρές και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ζώντας το παρόν σε μια λιγότερο ονειρική κατάσταση.
Η μητέρα Γη αλλάζει την συχνότητα της δόνησής της και ίσως να την ακολουθούμε.

Οι επιστήμονες λένε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης (το οποίο μπορεί να επηρεάσει την αντήχηση Schumann) αποδυναμώνεται αργά αλλά σταθερά τα τελευταία 2000 χρόνια και πιο γρήγορα τα τελευταία χρόνια. Κανένας δεν έχει δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση. Ένας σοφός Ινδός μου είπε κάποτε ότι τα μαγνητικό πεδίο της Γης τοποθετήθηκε από τους Αρχαίους Θεούς, με τρόπο που να εμποδίζει τις αρχέγονες μνήμες της ιστορίας της ανθρωπότητας. Αυτό έγινε ώστε οι ψυχές να μπορούν να μάθουν από μια κατάσταση ελεύθερης βούλησης, χωρίς να έχουν τις μνήμες του παρελθόντος. Είπε ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα στο μαγνητικό πεδίο της Γης απελευθερώνουν μνήμες και μπορούμε να δούμε αλήθειες που πριν δεν τις βλέπαμε. Το πέπλο φεύγει. Αρχίζουμε να βλέπουμε. 

Αν αυτό είναι αλήθεια, γεννιούνται άπειρες ερωτήσεις.


Ό,τι κι αν συμβαίνει, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η επιτάχυνση μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, να έχετε ζαλάδες και γενικά να μην νιώθετε πολύ καλά. Άλλοι, που έχουν ανεβάσει την προσωπική τους συχνότητα και είναι πιο συγχρονισμένοι με αυτή της Γης, ίσως να νιώθουν υπέροχα, πρωτόγνωρα ή περίεργα. Η προσαρμογή δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά είναι μέρος της μοναδικής προσωπικής σας αφύπνισης.
(Δείτε περισσότερα ΕΔΩ )

Εν ολίγοις, κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, επηρεάζει ολόκληρο των πλανήτη. Αν π.χ. πέσει ένας κεραυνός στην Αθήνα, η ηλεκτρομαγνητική ηχώ του κεραυνού κάνει οκτώ φορές τον γύρο της Γης, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο!
Η ροή αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα είναι αδιάκοπη, γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν κάθε στιγμή πάνω από 1.000 ηλεκτρικές καταιγίδες. Το πιο σημαντικό, όμως, χαρακτηριστικό του φαινομένου, είναι ότι η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται συνήθως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη κατάστασή του (τα λεγόμενα εγκεφαλικά κύματα Alpha). Επειδή όμως η ατμόσφαιρα της Γης είναι σίγουρα αρχαιότερη από τον ανθρώπινο εγκέφαλο, υποθέταμε μέχρι πρόσφατα ότι έχουμε «κουρδιστεί» από το φαινόμενο Σούμαν να λειτουργούμε σ’ αυτή τη συχνότητα, και ότι καμιά άλλη συχνότητα δεν είναι φυσική για εμάς. Όταν όμως οι αστροναύτες φεύγουν από τη γήινη ατμόσφαιρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, νιώθουν ότι «χάνουν την πραγματικότητα», και για αυτό στα διαστημόπλοια η NASA τοποθετεί σήμερα γεννήτριες Σούμαν, που παράγουν μέσα στις καμπίνες των διαστημοπλοίων ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που πάλλεται με τον ρυθμό των 7.8 Hz.

Το φαινόμενο Σούμαν μπορεί να ιδωθεί λοιπόν και από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αφού ο εγκέφαλός μας συνήθως –με τα εγκεφαλικά του κύματα Alpha– συντονίζεται με τα 7.8 Hertz των ηλεκτρικών πεδιακών ταλαντώσεων στην ατμόσφαιρα, (η συχνότητα αυτή είναι περίπου το ένα έκτο της συχνότητας του ηλεκτρισμού που παρέχεται από το ηλεκτρικό δίκτυο στο σπίτι σας. Ο πρώτος που ανακάλυψε αυτές τις ατμοσφαιρικές ταλαντώσεις ήταν ο Νίκολα Τέσλα), τότε σαφέστατα μοιάζει σαν μια ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της συνείδησης, που επιβάλλεται από το ενεργειακό Πλέγμα και δεν μας επιτρέπει να «αλλάξουμε κανάλι».
Τονίζω τη σημαντικότητα της «σύμπτωσης» της εγκεφαλικής συχνότητας και της συχνότητας του ενεργειακού Πλέγματος, γιατί πίσω από αυτή τη σύμπτωση κρύβεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό..
Κάποιοι φαίνεται έχουν αρχίσει να παίζουν με τις πλανητικές δυνάμεις και να πειραματίζονται, χωρίς να συνειδητοποιούν την τεράστια δύναμη που κρύβεται εκεί.
Το Πλέγμα καθορίζει τη διαδρομή των καταιγίδων, τη διεύθυνση των ανέμων, τις διαδρομές που ακολουθούν τα υπόγεια νερά, ίσως και την κατανομή της συνείδησης στον πλανήτη. Αν η γνώση του εξελιχθεί και παραμείνει στα χέρια μιας ανεύθυνης και εγωιστικής μειονότητας, αυτό μπορεί να αποδειχτεί τελείως καταστροφικό, και επιπλέον κανείς άλλος δεν θα μπορεί να κατανοήσει τι συμβαίνει για να το αντιμετωπίσει… (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ )

Πόσο τυχαίος είναι ο κεραυνός που έπεσε στην Ακρόπολη των Αθηνών στις 17/4/19; Γιατί ξαφνικά στο καταμεσήμερο με πλήρη ηλιοφάνεια άρχισαν να ακούγονται κεραυνοί;


Σκεφθείτε τι έγινε στη Γαλλία  πριν την πτώση του κεραυνού στην Ακρόπολη και μετά στην Σρι Λάνκα. 
Όλα αυτά μήπως αλληλοεξαρτώνται;Φαίνεται όμως πως κάποιοι γνωρίζουν την αντίδραση των κατασκευαστών αυτού του ενεργειακού συστήματος για όλα αυτά που γίνονται εις βάρος των έμβιων όντων του πλανήτη και μάλιστα προειδοποιούν: 

"Αρχέγονη μνήμη μας καλεί στις ...  Αστροπύλες της Αττικής και οι κραυγές των Λύκων μας ξυπνούν από την ξύλινη λήθη του ύπνου μας... 

Τώρα πια καμία πρόβλεψη δεν ευσταθεί, γιατί οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες ... Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος γιατί η τιμωρία των παγκόσμιων εχθρών της ανθρωπότητας είναι προ των πυλών..."
Δείτε το βίντεο:
Ας δούμε ενδεικτικά και κάτι ακόμη στις 5/6/18 αρκετή ώρα μετά από βροχή στην Αθήνα εμφανίστηκε ένα περίεργο κόκκινο σύννεφο πάνω από την Ακρόπολη των Αθηνών:

Πόσο τυχαίο είναι ότι 48 μέρες αργότερα εκδηλώθηκαν πάνω από 15 μέτωπα σε όλη την Ελλάδα, με πιο καταστροφικά εκείνα που ξέσπασαν σε Κινέτα ( Γεράνεια Όρη), Πεντέλη και Χανιά, ενώ κάποια από τα υπόλοιπα που εκδηλώθηκαν ήταν κοντά στον ισθμό της Κορίνθου, στην Αλεξανδρούπολη, στη Ρόδο και στην Ανάβυσσο. Αποτέλεσμα στην Αττική ήταν η καταστροφική φωτιά στο Μάτι που έχασαν τη ζωή τους 100 άνθρωπο.
Δηλαδή οι φωτιές έγιναν σε γεωδαιτικά κέντρα δύναμης, που πέραν των άλλων ειδικά για την Αττική δημοσιεύσαμε εκτεταμένα άρθρα: 

SOS! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΤΟ ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ


Η ΘΥΣΙΑ: Ρωσία και Τουρκία έκαψαν το Μάτι τέσσερις μέρες πριν το «ματωμένο φεγγάρι»


Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω γίνεται ένας πόλεμος κυριαρχίας, που ο διάβολος μόνο ξέρει την εξέλιξη αυτού του αόρατου παγκόσμιου πολέμου ....

Στο παρακάτω βίντεο δείτε γιγάντιες αόρατες σφαίρες με ασπίδες κοντά στον ήλιο, 30 Απριλίου 2019
Συνεχίζεται...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Από το '14 και μετά δηλαδή δεχόμαστε πολλές τέτοιες ενέργειες;... (Υψηλές συχνότητες αντήχησης Γης) Με αφετηρία το '80 όπως αναφέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή