Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη ΝΔ βρίσκεται ο αδελφός του Κυριάκου Βελόπουλου ώστε να είναι υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Focus Fm και πρώην εργαζόμενος στην ΕΡΤ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει δώσει τα χέρια με την ηγετική ομάδα της ΝΔ και εκτός συγκλονιστικού θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η συγκεκριμένη επιλογή υποστηρίχθηκε θερμά από τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνι Γεωργιάδη.«Ο αδελφός του είναι ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΤ3 με το επίθετο Βενιέρης -πρώην Πασόκος, αενάως Ηρακλειδεύς, όπως λένε παλιοί συνάδελφοι του στη Θεσσαλονίκη-, ο οποίος το 2014 παραιτήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση για να συστήσει μαζί με τον αδελφό του τον νέο βορειοελλαδίτικο ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6» έγραφε χαρακτηριστικά το «Πρώτο Θέμα» σε ρεπορτάζ με τίτλο “Κυριάκος Βελόπουλος: Το νέο μαντζούνι της Ακροδεξιάς”.

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τώρα αν θα γράψει κάτι η εφημερίδα για την υποψηφιότητα του αδερφού του Κυριάκου Βελόπουλου.
πηγή: dailythess
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger