Περισσότεροι από 9.000 κεραυνοί έπεσαν μέσα σε ελάχιστες ώρες σε μία περιοχή από τα βορειοδυτικά της Κέρκυρας, μεταξύ του νησιού και των ιταλικών ακτών, έως την περιοχή των Ιωαννίνων και της Πρέβεζας, με επίκεντρο την Κέρκυρα!


Ο τεράστιος όγκος καταιγιδοφόρων νεφών πάνω από το βόρειο Ιόνιο καταγράφηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ περισσότεροι από 6.000 κεραυνοί έπεσαν στο βόρειο Αιγαίο από τη Χαλκιδική έως τη Λέσβο.
Οι δορυφορικές εικόνες από την κακοκαιρία που έπληξε τις δύο περιοχές της χώρας μας είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας των φαινομένων, ενώ τόσο στην Κέρκυρα όσο και στη Χαλκοδολή κοινό στοιχείο είναι η ταχύτητα με την οποία κορυφώθηκε το φαινόμενο, μέσα σε ένα περίπου λεπτό και η διάρκεια που δεν ξεπέρασε τα 15-20 λεπτά…


πηγή: corfupress.com
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger