Ο οικονομολόγος και αναλυτής Γιώργος Αδαλής, μιλώντας στον 98.4  σημείωσε πως είναι  γεγονός ότι τα «ενεργειακά», βρίσκονται εδώ και δύο χρόνια στο επίκεντρο της Διεθνούς Ειδησεογραφίας. Με αφορμή  το ρεσάλτο των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, σε ένα … βρετανικό τάνκερ, ανέλυσε τι κατά την γνώμη του βαθύτερο κρύβεται πίσω από αυτό το γεγονός. 

Όπως είπε, με το άκουσμα της είδησης, αμέσως εδώ στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι αναλύσεις περί Περσο-Αγγλικού πολέμου! 

Αλήθεια, πόσο … βρετανικό όμως ήταν για παράδειγμα το … δεξαμενόπλοιο «StenaImpero»που κατάσχεσαν οι Ιρανοί μετά από ρεσάλτο των ειδικών τους δυνάμεων; Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα πρέπει να δει κανείς και την υπόθεση του δεξαμενόπλοιου «Stena Impero». Διότι, το «StenaImpero», από την ονομασία του, παραπέμπει στην Σουηδική Εφοπλιστική οικογένεια Sten, εξου και το όνομα STENA. 


Μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1948  με  ιδιοκτήτη και CEOσήμερα της «STENAAB», τον γνωστό Σουηδό εφοπλιστή, DanStenOlson. 
Αναλύοντας τα παιχνίδια μέσα από τα μητρώα νηολογίων και σημαιών ευκαιρίας, κατέδειξε μέχρι και την ύπαρξη νηολογίου Μογγολίας, χώρα περίκλειστη στην Κεντρική Ασία.


loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger