Το βίντεο της επιχείρησης εξόντωσης του αρχηγού του ISIS Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη το Πεντάγωνο.

Ο ηγέτης του ISIS προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας σε τούνελ και έχοντας μαζί του τρία από τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αμερικανικές δυνάμεις ζήτησαν από τον Μπαγκντάντι να παραδοθεί, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε στο γιλέκο του και αυτοκτόνησε παίρνοντας μαζί του στον θάνατο και τα παιδιά του.

Στα βίντεο διακρίνονται μαχητές του ISIS, από δύο διαφορετικές τοποθεσίες κοντινές όμως μεταξύ τους,  να πυροβολούν κατά αμερικανικού αεροσκάφους που συμμετείχε στην επιχείρηση εξόντωσης του Μπαγκντάντι.






Αναλυτικότερα ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger