Ζούμε τραγικές καταστάσεις που δυστυχώς θα έπρεπε να έχει επιληφθεί του ζητήματος αυτού εδώ και καιρό η δικαιοσύνη. 


Ο Μανώλης Χατζησάββας σύμφωνα με τον γνώμονα και τις ΑΡΧΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ και, με το δικαίωμα της χρήσης κατά το δοκούν, απέστειλε προς την διάθεση μας, πλήρες αποδεικτικό υλικό. 

Παρακάτω θα δημοσιεύσουμε δυο ενδιαφέρουσες επιστολές προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.



1η επιστολή: 


Πρωθυπουργέ της Ελλάδας κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη,



Η συμπεριφορά σας πέρα από προσβλητική προς το πρόσωπο μου, την ιδιότητα μου ως τ. πράκτωρ της ΕΥΠ με δράση στην Τουρκία λαμβανομένης της προσφοράς μου προς όφελος του Εθνικού συμφέροντος, είναι παράνομη και κατά του Συντάγματος της Ελλάδας με αποτέλεσμα αυτό να προσβάλει απαξάπαντες Έλληνες, το θεσμό της Δικαιοσύνης και τους λειτουργούς της.

Απαντήστε μου κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργέ της Ελλάδας,

ή εσφαλμένα με έχετε καταζητούμενο πρόσωπο ή σωστά με ενέταξαν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με δράση στην Τουρκία,

Δεν μπορεί και στις δύο περιπτώσεις να έχετε ενεργήσει σύννομα ως κυβέρνηση της Ελλάδας.

Ούτε να σας ψάχνω εγώ, παρότι καταζητούμενο πρόσωπο, αντί να με ψάχνετε εσείς.

Και το ότι σας ψάχνω το εννοώ απόλυτα, προς απόδειξη της αλήθειας ενδεικτικά σας παραθέτω μία από τις πολλές προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας μου με το ιδιαίτερο προσωπικό του Γραφείου του Υπουργού Δικαιοσύνης μιας και ίδιος με αποφεύγει, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που με αποφεύγουν άπαντες κυβερνώντες την χώρα.  



Σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να σας ψάχνω, ανεξάρτητα ζημιάς που πιθανότατα να προκαλέσουν στην αξιοπιστία της χώρας μας οι ενέργειες μου αλλά το δίκιο είναι δικό μου και δεν το διαπραγματεύομαι ούτε παραιτούμαι μέχρι να βρεθεί λύση που να με αποκαθιστά πλήρως πρωτίστως την αλήθεια.

Σε αναμονή απάντησης σας,



2η επιστολή: 


Πρωθυπουργέ της Ελλάδας κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη,



Από τις 2 Αυγούστου 2019 εγγράφως σας κάνω γνωστό ένα σοβαρότατο θέμα που αφορά την αξιοπιστία της χώρας μας με την καταγγελία διάπραξης και συγκάλυψης σοβαρότατων εγκλημάτων και αποφεύγεται να πάρετε θέση.



Η στάση και συμπεριφορά που έχετε επιλέξει και επιδεικνύεται μέχρι σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 είναι ξεκάθαρο το επιθυμητό αποτέλεσμα που προσδοκάτε, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την συγκάλυψη εγκλημάτων και εγκληματιών, όπου αυτονόητα σας καθιστά συνεργό στα εγκλήματα που σας γνωστοποιήθηκαν, καθότι με την στάση σας επιτυγχάνεται την παροχή πρόσφορου μέσου προς ενίσχυση και διευκόλυνση του αποτελέσματος στον αυτουργό και συνεργάτες της κυρίας πράξεως-εγκλήματα που σας καταγγέλλω.



Επειδή είναι άδικο, ανήθικο πρωτίστως παράνομο να ισχύουν και τα δύο.



Δηλαδή, ή εσφαλμένα με έχετε καταζητούμενο πρόσωπο ή σωστά με ενέταξαν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με δράση στην Τουρκία,

Δεν μπορεί και στις δύο περιπτώσεις να έχετε ενεργήσει σύννομα ως κυβέρνηση της Ελλάδας.

Ούτε να σας ψάχνω εγώ, παρότι καταζητούμενο πρόσωπο, αντί να με ψάχνετε εσείς.



Απαιτώ να δοθεί λύση άμεσα, και να τιμωρηθούν όσοι έχουν παρανομήσει, υπό την προϋπόθεση ότι ισχύουνε οι νόμοι και το Σύνταγμα της Ελλάδας, και υπαρκτός ο θεσμός της Δικαιοσύνης.



Για το ίδιο θέμα είναι ενημερωμένοι ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπόθεση που έχει λάβει Αριθμό Πρωτοκόλλου 3090 ημερομηνίας 16 Σεπτ. 2019 και περιμένω μέχρι σήμερα να ανταποκριθούν όπως ορίζει ο νόμος και το Σύνταγμα.



Εφόσον δεν απευθύνομαι σε υποκριτές, ψεύτες και εγκληματίες τότε  σε αναμονή απάντησης σας για την εξεύρεση λύσης.



Διατελώ μετά τιμής,


Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

Algade 5, DK 4660 Store Heddinge, Stevns, Denmark

Tel .: +45 52 67 33 06 • E-Mail: e.a.hatzisavvas@mail.com


Το παρακάτω βίντεο είναι απλά ντροπιαστικό, γιατί δείχνει έναν καταζητούμενο να ψάχνει τον αρμόδιο υπουργό... : 


loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger