Με αφορμή της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ας γράψουμε λίγες γραμμές για το μεγάλο κακό και τις πολύ μεγάλες δοκιμασίες που έρχονται.
Σήμερον, βρισκόμαστε προ των πυλών μιας παγκόσμιας σύρραξης, που θα φέρει ανατροπή στην παγκόσμια κοινωνική κατάστασης. Ακόμη κι ο πλούσιος θα αφανιστεί μέσα από τις επιχειρήσεις του.

Η αιτία του πολέμου θα είναι η μοιρασιά των κλοπιμαίων της γαίας, μιας και μεταξύ των κλεπτών κάποιος θα θέλει για λογαριασμό του τα περισσότερα κλοπιμαία. 
Δυστυχώς οι ισχυροί που "πίνουν το αίμα" των λαών του πλανήτη δεν θα τα βρουν στην μοιρασιά με αποτέλεσμα να επέλθει η ρήξη, που θα φέρει το κακό και τις συμφορές. 

Ωστόσο, δεν θα αργήσει να έρθει και η θεία τιμωρία, όπου τότε ο θεός προστάζει και η φύση αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. 
Αυτό ακριβώς σηματοδοτεί και το αίνιγμα του αριθμού 23!

Αλλά η φύση πρώτα από όλα θα ξεσπάσει στην Τουρκία, την στοιχειωμένη χώρα, όπου αυτός που την κυβερνά είναι ο σπουδαίος φίλος και ηγέτης των αρχιλήσταρχων του πλανήτη.

Η διαβολική αυτή μοιρασιά του πλανήτη δυστυχώς για την Ελλάδα εμπλέκει και τον Ερντογάν μέσα από σκοτεινές διαδρομές και σκοτεινά συμφέροντα...

loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger