ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΝΔ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ  ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΓΛΩΣΣΑΣ...


Έτσι σύμφωνα με το ergasiakanea.eu , φαίνεται πως ο διαγωνισμός για τις 302 προσλήψεις στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) «ξεπαγώνει» και οι διαδικασίες θα συνεχιστούν κανονικά. 
O διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η εν λόγω προκήρυξη ήταν με αριθμό 471.1/35/751408 ως «Προκήρυξη πληρωμής με Μεικτό Σύστημα Αντικειμενικών Κριτηρίων (Μόρια) και Αξιολόγησης Ειδικότερων Προσόντων 302 Κενών Τακτικών Θέσεων (Κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Ειδικότερα, «για τις 56 θέσεις του Κλάδου ΠΕ7 Μεταφραστών – Διερμηνέων – Ακροατών», οι μοριοδοτούμενες ξένες γλώσσες είναι οι εξής:

- Αγγλικής

- Γαλλικής

- Γερμανικής

- Ισπανικής

- Ιταλικής

- Αραβικής

- Βουλγαρικής

- Εβραϊκής

- Μακεδονικής (νοτιοσλαβικής)

- Ρωσικής

- Τουρκικής


Δεν είναι δυνατόν, η συνέχιση της εφιαλτικής Προκήρυξης στην
ευαίσθητη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που έχει τόνους υλικού για την δράση των Σκοπιανών πλαστογράφων εναντίον της Ελλάδας και της εδαφικής μας ακεραιότητας, να υποχρεώνεται σε αναγνώριση "Μακεδονικής" Γλώσσας, υποσκάπτοντας με τον τρόπο αυτό την ίδια την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας...


Ο κύριος Μητσοτάκης επιβάλλεται να  ΑΚΥΡΩΣΕΙ άμεσα, εδώ και τώρα, αυτήν την προκλητικότατη για την Ελλάδα Προκήρυξη.

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger