Συνάντηση με αγρότες τευτλοπαραγωγούς στο εργοστάσιο ζάχαρης Πλατέος, πραγματοποίησε την Παρασκευή (15/11) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.



Μετά την συνάντηση οι δυο πλευρές είχαν διάλογο για το τι θα γίνει με τη φετινή παραγωγή και με ποια τιμή αναμένεται να απορροφηθεί από την αγορά. Αφού ο παριστάμενος με τον επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ τον τόνο. Αμέσως από την πλευρά των αγροτών υπήρξαν αντιδράσεις καθώς όπως ανέφεραν μόνο τα μεταφορικά κοστίζουν 15 ευρώ καθώς θα αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Λάρισα.

«Ωραία λύση δώσατε κύριε υπουργέ» είπε ένας από τους αγρότες. Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον παραγωγό: «Άμα έχει καλύτερη (τιμή) δώσε τα αλλού, αγόρι μου. Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου».




πηγή: ethnos.gr

 Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger