Τις μέρες αυτές που η αναμέτρηση με την Τουρκίας για το Αιγαίο είναι αναπόφευκτη στέλνουν αρματαγωγά του ΠΝ να μεταφέρουν παράνομους μετανάστες από την Λέσβο στον Πειραιά...

Δείτε παρακάτω το ρεπορταζ του lesvosnews:

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα επιχείρηση μετακίνησης 815 μεταναστών από το ΚΥΤ Μόριας προς την Ελευσίνα και από εκεί σε διάφορες δομές της ενδοχώρας.

Οι μετανάστες επιβιβάζονται σε δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού ενώ την Κυριακή θα φύγουν με το πλοίο της γραμμής προς Πειραιά και 58 ακόμα μετανάστες από τη Μόρια.


Στον αντίποδα της επιχειρούμενης αποσυμφόρησης από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου σήμερα έφτασαν μόνο στη Λέσβο 8 βάρκες οι οποίες μετέφεραν 323 μετανάστες.




πηγή: lesvosnews
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger