Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Στέφανος Χίος στο χθεσινό «Εκρηκτικό Δελτίο» του καναλιού ΑΡΤ, όταν ξαφνικά πέταξε μια «ΜΠΟΜΠΑ» για ένα παιχνίδι κατασκοπείας στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή «αρχιερέα» της Λ.Μπίλντερμπεργκ.

Δείτε το βίντεο από το 37:44 - 40:50:



 Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Και αυτό για μας τι σημαίνει; Ιδιωτική υπόθεση προφανώς... Αλλά αν είναι κατασκοπεία, αναλαμβάνει η ΕΥΠ. Όχι ο Χίος. Θυμόμαστε ότι ήταν και υπέρ Ρωσίας ο Χίος για ένα διάστημα... Αλαζονικό "σόου" πάλι Χίου χωρίς ουσία, με φθηνό και συχνά και χυδαίο ύφος. Σχετικά με τα όσα αναφέρονται στο μεγάλύτερο μέρος του βίντεο (για λαθρομεταναστ.), τα λένε κ τα ξαναλένε σε όλα τα ΜΜΕ κάθε μέρα. Δεν περιμέναμε τον Χίο... Αν κ όταν υπάρχουν κάποια σημαντικά που μπορεί να έχει δημοσιεύσει, θα αναγνωρίσουμε την προσπάθεια για την ενημέρωση κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό είναι να υπενθυμίζονται βέβαια κ τα του μεταναστευτ. κλπ, απο κει κ πέρα όμως δεν είναι αποκλειστική υπόθεση κάποιου. ΄(Οεριττή η πατριδοκαπηλεία κ σε ΜΜΕ, όπως αυτό του σημερινού βίντεό σας -με τους παριστάμενους που βλέπουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή