Κάποιος ή κάποιοι “ζήλεψαν” τα… Ίμια και έβαλαν σε ελληνικό έδαφος την τουρκική σημαία;

Προκαλούν οι Τούρκοι στον Έβρο, κλιμακώνοντας την απαράδεκτη επιθετική τους στάση τον τελευταίο καιρό και τις κινήσεις εναντίον της Ελλάδας.


Σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύει  το Evros-news.gr,  άγνωστος ή άγνωστοι τοποθέτησαν χθες την τουρκική σημαία που βλέπετε, σε νησίδα ελληνικής κυριαρχίας, που βρίσκεται μέσα στον ποταμό Έβρο στην περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου. Πρόκειται για τη νησίδα “Λούλου” ή “Λουλού, όπου κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την ύπαρξη της σημαίας, την οποία και φωτογράφισε.





Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λόγω της χαμηλής στάθμης των νερών στον ποταμό Έβρο, η συγκεκριμένη νησίδα «επικοινωνεί» με το τουρκικό έδαφος και μπορεί κάποιος να πάει με τα πόδια από την τουρκική πλευρά πάνω σε αυτήν.

Το ίδιο συμβαίνει όμως και με κάποιες νησίδες που ανήκουν στην Τουρκία και μπορεί αν θέλει κάποιος από την ελληνική πλευρά να έχει πρόσβαση σε αυτές, χωρίς να χρειάζεται να περάσει τα νερά του ποταμού.

Παραμένει άγνωστο αν οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν ή διαπίστωσαν το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πάντως σύμφωνα με τον Antenna, η σημαία έχει πλέον κατέβει.
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger