Η Τουρκία εμπλέκει την Ελλάδα σε πόλεμο χωρίς επίσημη κήρυξη πολέμου, προσπαθώντας παράλληλα να παραβιάσει με κάθε τρόπο την εθνική της κυριαρχία. Επακόλουθα μέσα σε τούτη την τραγική συγκυρία, οι Τουρκικές μυστικές να τοποθετούν δικούς τους πράκτορες ανάμεσα σε "πρόσφυγες και μετανάστες" για να δημιουργήσουν την κατάλληλη στιγμή επαναστατικές εξεγέρσεις εντός της χώρας.
Οι Κεμαλιστικές βλέψεις της Άγκυρας προς το Αιγαίο απειλούν τα σύνορά μας και κατ' επέκταση τον ορυκτό πλούτο του έθνους μας.

Οι Μεγάλες δυνάμεις της Δύσης δεν φαίνονται να είναι πρόθυμες να σταματήσουν με ουσιαστικό τρόπο την επιθετική στάση του Ερντογάν έναντι της Ελλάδος. Ενώ η Ρωσική πλευρά με την βοήθεια της γνωστής τραπεζικής μαφίας και με τους οικονομικούς πόρους που μαζεύτηκαν από την μακροχρόνια λιτότητα της Ελλάδος και της Ευρώπης δημιούργησε την λεγόμενη Ευρασιατική Οικονομική Ένωση και στράφηκε  προς την Ευρασία.

Τελικά, αρκεί να βρεθεί από την ελληνική μεριά ένας σύγχρονος πολιτικός Εφιάλτης για τα περαιτέρω και, όλα θα θυμίζουν ξανά την Ελλάδα στην ιστορική της περίοδο κατά τις  δεκαετίες 1840 και 1850.
Έτσι η ιστορία θα επαναληφθεί με διαφορετικά πρόσωπα και με διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο αυτή την φορά, όπως φαίνεται από την τελευταία σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα και στην Τουρκία δεν θα αργήσει  το αναπάντεχο γεγονός, όπου τότε η φύση αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. 

Ο Ερντογάν μυημένος μέσα από σκοτεινές διαδρομές και σκοτεινά συμφέροντα γνωρίζει πλέον πως τα ψωμιά του είναι λίγα...

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger