Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, που πριν από λίγες μέρες  μιλώντας σε εκπομπή του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ,  χωρίς κανένα ενδοιασμό δήλωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου που είναι μια καταληκτική ημερομηνία της παράτασης στο λεγόμενο υφιστάμενο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Χωρίς βέβαια να λαμβάνει υπόψιν του την κρίση που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις της παράταξής του. Αλλά και για τα 240 δισεκατομμύρια που υπεξαίρεσαν οι τράπεζες, φυσικά ούτε κουβέντα... 

Ας πληρώσει ξανά ξανά ο Ελληνικός λαός, που άραγε να έχει πλέον καταλάβει αυτός ο λαός τίνος συμφέροντα εξυπηρετούνται τελικά από το πολιτικό προσωπικό της χώρας ...;;;

Ωστόσο,  από την άλλη ο ίδιος ο Άδωνις ξέρει άριστα να επενδύει στο πολιτικό του μέλλον!

Έτσι σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στο Άουσβιτς ως επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας....!

Μάλιστα στη σελίδα του στο facebook σχετικά δήλωσε: 

«Σήμερα στο Άουσβιτς επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Αδύνατον να συλλάβει ο νους το μέγεθος του Εγκλήματος. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έρθει εδώ μία τουλάχιστον φορά στην ζωή του. Και τον αντισημιτισμό πρέπει να τον αποκλείσουμε από τις ζωές μας. Ποτέ ξανά!»

Δείτε την ανάρτηση στο facebook: 


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger