Σπάνιο φαινόμενο: Έπεσε μετεωρίτης στην Αίγινα


Όπως αναφέρει σχετικά το παρακάτω άρθρο από το ethnos :


Η αντιπεριφερειάρχης Νήσων έχει ζητήσει ενημέρωση από όλους τους συναρμόδιους φορείς προς επιβεβαίωση ή μη της είδησης
Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο έκανε αισθητή την παρουσία του στην Αίγινα το βράδυ του Σαββάτου. Ψαράδες είδαν ένα φώτεινο αντικείμενο να κατευθύνεται προς την Αίγινα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr   λίγη ώρα αργότερα οι αρμόδιες μετεωρολογικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι είχαμε πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα.


Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει ζητήσει ενημέρωση από όλους τους συναρμόδιους φορείς προς επιβεβαίωση ή μη της είδησης.


Την ίδια στιγμή μια άλλη μαρτυρία σχετικά με τη φημολογούμενη πτώση μετεωρίτη στον Αργοσαρωνικό, αναφέρει στο ίδιο site, πως πολλοί άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο στο Πόρτο Ράφτη, χωρίς να εντοπίσουν την αιτία.

πηγή: ethnos.gr
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger