Από τις  2 Οκτωβρίου 2019 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε ξένες ιστοσελίδες το εξής άκρως προπαγανδιστικό: 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με τον πράκτορα του Federal Service Bureau (FSB) Ντιμίτρι Όσμοσοβιτς, δήλωσε στο ρωσικό Ομοσπονδιακό Υπουργικό Συμβούλιο ότι οι Anunnaki αποτελούν μεγαλύτερη απειλή για τη Ρωσική Ομοσπονδία ακόμη και από τον ο Nibiru....

Ο Πούτιν έκανε την συγκλονιστική ανακοίνωση μετά από μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση απειλών που διεξήχθη από το Υπουργείο Ανάπτυξης, το GRU, το FSB και τις Υπηρεσίες Εξωτερικών Πληροφοριών, οι οποίες παρακολουθούν συνεχώς υπαρξιακούς κινδύνους για τη Ρωσία, τους ηγέτες της και τον πληθυσμό της. 

Τον Σεπτέμβριο, ο Πούτιν είχε ζητήσει από τις υπηρεσίες  να καθορίσουν συλλογικά ποιες απειλές απαιτούσαν την μεγαλύτερη προσοχή, με βάση μη δημοσιευμένα κριτήρια που ο ίδιος και οι υπηρεσίες πληροφοριών θέλουν να κρατηθούν μυστικά. Η σειρά ταξινόμησης σε σχέση με τις απειλές περιελάμβαναν τους  Anunnaki, τον Nibiru, το Ισραήλ και τον πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι περισσότεροι υπουργοί συμφώνησαν για τους Anunnaki πως είναι ο υπ' αριθμός ένας κίνδυνος....

Δείτε  περισσότερες λεπτομέρειες  εδώ και εδώ 


Όπως και στο κάτωθι βίντεο: 





Στην συνέχεια λίγες μέρες αργότερα όλα τα παραπάνω εξελίχθηκαν σε μία ανεκδιήγητη παραπληροφόρηση πως δήθεν περίπου 150 στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών και δυο δωδεκάδες “σύμβουλοι” διέφυγαν από το στρατόπεδο τους στο Manbij της Συρίας, ύστερα από διαταγή του Τραμπ, κατόπιν προειδοποίησης του Πούτιν ότι μια ορδή Αννουνάκι υλοποιήθηκε σε απόσταση 50 χλμ και κατευθυνόταν στο στρατόπεδο για να τους κατασφάξει!

Δείτε αναλυτικά εδώ ...

Ποιοι όμως είναι οι Anunnaki τελικά που γίνεται τόσος λόγος;;;

Οι αρχαίοι Θεοί Enki και Enlil - Ποιος ήταν ο σκοπός τους και ποιοι είναι αυτοί; 

Όλα αυτά τα παλιά μυστικά έχουν πλέον κυκλοφορήσει στις μάζες!


Διαβάστε: ΕΝΛΙΛ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ


Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά:

Διαβάστε: Anunnaki: Η αλήθεια για τους Έλληνες θεούς Enki και Enlil ! (video)

Ο μύθος του Ντιλμούν έχει κοινά στοιχεία με την μυθολογία των Χάιντα της Βρετανικής Κολομβίας και, αναφέρει ότι ο θεός Ενλίλ κατέστεψε την Ατλαντίδα. Οι Σουμέριοι κατά τη διάρκεια του κατακλυσμού προς τιμήν του ΕΝΛΙΛ ή με αναγραμματισμός ΕΛΛΙΝ,  έχτιζαν στην αρχαία πόλη της Ουρ μια βαθμιδωτή πυραμίδα και έναν Λευκό ναό τον θεό της Σελήνης  ΝΑΝΝΑ, που συμβόλιζε το Ιερό Βουνό . 

Τα μνημεία έχουν προσανατολισμό προς τον κόλπο του Χάντσον.


Ο Νάννα είναι θεός της Σελήνης και γιος του Ενλίλ και της Νινλίλ. Στη σουμεριακή γλώσσα, το όνομά του σημαίνει "αυτός που φωτίζει". 

Στη Βαβυλωνία και την Ασσυρία ονομαζόταν Σιν. 

Είχε μια γενειάδα από λάπις λάζουλι και εμφανιζόταν να ιππεύει ένα φτερωτό ταύρο.

Σύζυγός του ήταν η Νινγκάλ, από την οποία απέκτησε το θεό Ούτου και την Ινάννα, που σχετίζεται με την Αφροδίτη. 
Σύμβολά του είναι η ημισέληνος, ο ταύρος κι ο τρίποδας. Λατρευτικά κέντρα αποτελούσαν η πόλη Ουρ στο νότο και η Χαράν ή Χαρράν στο βορρά.

Η Ατλαντίδα καταστράφηκε μετά τον πόλεμο με την Αθήνα, όπως αναφέρει ο Πλάτων στον Κριτία.

Πέραν τούτου πάνω από 230 διαφορετικοί πολιτισμοί των Ινδιάνων της Αμερικής περιγράφουν την εμφάνιση των κυριάρχων λευκών γενειοφόρων της θάλασσας, μετά το μεγάλο κατακλυσμό, που προστάτευαν την γνώση της εποχής και  βοήθησαν τους  ινδιάνους να δημιουργήσουν ξανά πολιτισμό.

Το σημείο αναφοράς είναι ο μεγάλος κατακλυσμός μετά τον πόλεμο Αθήνας και Ατλαντίδας, που είναι η θεία τιμωρία των Ατλάντων από το θεό ΕΝΛΙΛ ή  ΕΛΛΙΝ. 


Η ιστορία αυτή παίρνει ξεκάθαρη μορφή αν δούμε την οπτική που αντιπροσωπεύει η  καταστροφή του παραδεισένιου νησιού σε σχέση με την Ελλάδα και τον ΕΝΛΙΛ  ή  ΕΛΛΙΝ...


Διαβάστε: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΛΙΛ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΑΘΙΚΤΑ ΘΑΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ 12.000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ


Αυτή η ανακάλυψη γίνεται εντελώς τυχαία την άνοιξη του 2008, 
κι αν γνωρίζουμε σήμερα τι συνέβη, το χρωστάμε  χωρίς καμία αμφιβολία στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, και την τηλεόραση Premsa. 

Όλα αυτά βρέθηκαν στο  Ιράν, μια χώρα μάλλον κλειστή για τον κόσμο, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, αλλά έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία. 



Το στρώμα στο οποίο βρέθηκε η αρχαία πόλη , αλλά και τα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα της από τους  αρχαιολόγους, βγήκε το συμπέρασμα ότι το μνημείο και η πόλη ήταν χτισμένη  πριν  10. 000 με 12 .000 χρόνια.



Θάνατος Γκιλγκαμές του Έπους των Σουμερίων περιλαμβάνει 305 στίχους από αυτό το επικό έχουν διασωθεί πολλά μικρότερα τμήματα. Το έπος του Γκιλγκαμές απεικονίζει τις τελευταίες μέρες της ζωής του Γκιλγκαμές . Ο Γκιλγκαμές είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό άρρωστος και θα πεθάνει ένας από τους θεούς Anunnaki. φαίνεται το όνειρό του. Σε αυτό το όνειρο γίνεται η συνέλευση των θεών,όπου τελικά γίνεται διευθυντής του κάτω κόσμου και ως εκ τούτου, θα επιβλέπει των θανόντων τις διαφορές, την επίλυση των διαφορών τους....



Η Αναλυτική ανασκόπηση περί των Anunnaki είναι ολοφάνερο τι δείχνει και μπορούμε να διακρίνουμε από τα ως άνω ότι τουλάχιστον πρόκειται για τους Έλληνες θεούς!


Είναι ντροπιαστικό να αναδημοσιεύεται  μια τέτοιου είδους προπαγάνδα και δυστυχώς από τους νεοέλληνες οπαδούς του Πούτιν...

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger