Τα όσα αναφέρονται παρακάτω είναι τρομακτικά, μακάρι να μην ισχύουν και να είναι υπερβολικά: 




«Αδελφοί μου βγήκαν οι σωστοί επιστήμονες και ενημερώνουν τον κόσμο για να ηρεμήσει ότι τα κρούσματα είναι πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τα κρούσματα της εποχικής γρίπης από όπου πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι. Ο λαός όμως έχει αποβλακωθεί από την αμαρτία, την απομάκρυνση του από το Θεό. Θέλοντας οι κραταιοί της γης να μειώσουν τον πληθυσμός της γης και να τον αποκοιμίσουν ευφύβραν το 5G.Την αληθινή πανδημία.
Η τεχνολογία αυτή είναι από 6 έως 12 φορές περισσότερη από το 4G προκαλεί πολλές βλάβες στον οργανισμό έως και θάνατο και οι άνθρωποι στο Γιουχάν, την πόλη που είναι το κέντρο εισαγωγής του 5G οι άνθρωποι έπεφταν νεκροί στο δρόμο. Έτσι είχαν ήδη κατασκευασμένο ιό για να ενοχοποιήσουν καλύπτοντας ότι απορρέει από το 5G.Τον ιό της Κορώνας. Ο άνθρωπος πεθαίνει αδελφοί μου από το 5G, όμως κανείς δεν θα πει.Ξυπνήστε αδελφοί μου, βγάλτε τα κινητά τις οθόνες, τα P.C από τη ζωή σας. Ο πόλεμος είναι ηλεκτρονικός, ηλεκτρονικό θα είναι και το σφράγισμα. Ο άνθρωπος που είναι στην αμαρτία είναι παραλυμένος ενώ ο άνθρωπος του Χριστού μετανιωμένος.Μην πιστεύεται ότι σας λέει η τηλεόραση. Δυστηχώς οι άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους δεν τους ενδιαφέρει αν έκλεισαν οι εκκλησίες να πάνε να κοινωνήσουν σώμα και αίμα Κυρίου. Οι κινήσεις μας δείχνουν μετάνοια.Το Πάσχα αυτό ας είναι ιδιαίτερο για εμάς που το θέλουμε.»

Δείτε το βίντεο: 


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger