Η NASA διαθέτει ένα κανάλι στο YouTube  με ενδιαφέροντα βίντεο και ζωντανές μεταδόσεις του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS).
Ο Gorden McKenna ήταν εκείνος που ανίχνευσε μέσα από το κανάλι αυτό ένα περίεργο φαινόμενο στο διάστημα και, δημοσίευσε ένα βίντεο στις 2 Απριλίου με την περιγραφή: 
"Στόλος (εκατοντάδες) UFO περνά μέσα από το ISS"...  




Δείχνοντας ένα στόλο εκατοντάδων UFO με κατεύθυνση προς τη Γη:



Όπως εξήγησε ο ίδιος ο McKenna, παρακολουθούσε τη ζωντανή κάμερα του διαστημικού σταθμού όταν  παρακολούθησε την παρουσία παράξενων αντικειμένων που κινούνταν προς τη γη . Στην αρχή σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι δορυφόροι ή μετεωρίτες, αλλά η ταχύτητά τους αυξήθηκε και μετά από μερικά λεπτά εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος.





Και όπως αναμενόταν, το βίντεο έχει προκαλέσει κάθε είδους αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Υπήρχαν πολλοί που νόμιζαν ότι θα  μπορούσε να είναι ένας άκρως απόρρητος  στόλος  από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Συγκεκριμένα  από τη Δύναμη Διαστήματος. 




Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το βίντεο;  Πιστεύετε ότι αυτός είναι ένας στόλος UFO που πλησιάζει τη Γη; Αυτή είναι η αρχή μιας εξωγήινης εισβολής;

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Είναι και αυτά από blue bim project που κάνουν και δεν μπορούμε να ξέρουμε... ; ; ; Αυτό μπορεί να είναι πράγματι άλλο... ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή