Το παρακάτω κείμενο στάλθηκε μέσω email και ουσιαστικά καταγγέλλει πως η αλήθεια περί του covid-19 είναι διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν. 
Παρ' ότι αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ακρίβεια τι έχει συμβεί, εντούτοις είμαστε υποχρεωμένοι χάριν της ελευθερίας του λόγου να το δημοσιεύσουμε:  

ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΚΔΟΤΑ,

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΛΑΒΕ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ :

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΕΙΣΘΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΩΝ. 

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ. 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ Κου ΤΣΙΟΔΡΑ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ COVID-19 ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΘΕΝΕ, ΚΑΤΕΓΡΑΦΕΤΟ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.


https://www.ksipnistere.com/2020/05/covid-covid.html

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. 


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ.


ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΣ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΦΥΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ



Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger