Ένας άντρας με άσπρα γένια χιτώνα λευκό και σανδάλια από το πουθενά εμφανίζεται στην παραλία κι έχει πίσω του την θάλασσα. Κοιτάει μπροστά του ένα καταπράσινο λόφο κι αρχίζει να τον ανεβαίνει  κρατώντας ένα ίσιο ραβδί στο αριστερό του χέρι και φθάνει στην κορυφή . 

Σταματάει κοιτάζει αριστερά του ένα βουνό μεγάλο και κατεβάζει το βλέμμα του βλέποντας μια τεράστια τρύπα που φθάνει μέχρι το μηρό του. Κοιτάζει στα πόδια του και λίγο προς τα δεξιά του βλέποντας τρομαγμένους Κύκλωπες σαν μυρμήγκια, που είχαν ύψος τριών μέτρων, ενώ ο ίδιος είχε ύψος  30,5 μέτρα και το διπλανό βουνό έφθανε μέχρι την μέση του.  

Τότε άλλαξε  το ραβδί του από το αριστερό στο δεξί χέρι. 

Συνέχισε στην άλλη πλευρά του κακοτράχαλου λόφου κατεβαίνοντας προς την θάλασσα . 

Παρ’ όλο που αριστερά και δεξιά υπήρχαν βράχια που έφθαναν μέχρι το μηρό του αυτός βάδισε στο άνοιγμα των βράχων και έφθασε στην θάλασσα. Όταν έφθασε στην θάλασσα που ήταν μπροστά του, γύρισε λίγο προς τα αριστερά και ακούμπησε το ραβδί πάνω στο νερό στην άκρη της θάλασσας.  

Η βάση της  μύτης του ραβδιού έμοιαζε σαν με οκτάγωνη γυάλινη πυραμίδα που από μέσα της είχε μεταλλικές στις γωνίες, όπου στην άκρης της έβγαινε μια μύτη σαν αυτή του μολυβιού . 

Μόλις την ακούμπησε στην άκρη της θαλάσσης εμφανίστηκε  ένα φωτεινό γαλάζιο και λευκό ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα σαν κεραυνός και, η θάλασσα χωρίστηκε στα δυο. 
Η μέρα με μιας σκοτείνιασε και το φως επανήλθε ξανά, ενώ στην θάλασσα άνοιξε αριστερά και δεξιά ένας  διάδρομος με μια χρυσή κι εντελώς στεγνή αμμουδιά .

Ο Λευκός γενειοφόρος τότε φώναξε δυνατά : "ΕΡΧΟΜΑΙ ....!"


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger