ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ....




ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: 




Έκαψαν την σημαία της Αυτόνομου Ηπείρου στο νεκροταφείο της Κλεισούρας, παρουσία του περιφερειακού καναλιού "Alpo TV" του Αργυροκάστου. 

Aνέβηκαν στο θρυλικό και αιματοβαμμένο ύψωμα 731, που έμελλε να αποτελέσει τις σύγχρονες Θερμοπύλες κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου (1941), και αφαίρεσαν τη σημαία απ' το ιστορικό μνημείο για την κάψουν στη συνέχεια παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας. 

Αναφέρουν χαρακτηριστικά: 
- "αυτό το κουρέλι (σημαία) δεν έχει θέση στα εδάφη μας" -"ζήτω το αλβανικό έθνος από το Nishi (Σερβία) μέχρι την Πρέβεζα (Ελλάδα)" και από τα Σκόπια μέχρι τη νήσο Σάσων. 

Μεταξύ άλλων προαναγγέλλουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17 Ιουνίου μπροστά απ' το Ελληνικό Προξενείο στο Αργυρόκαστρο.

https://www.facebook.com/cerciztopulli.lajmepatriotike.3/videos/135374701488873/

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger