Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου


Οι σκέψεις γίνονται πράξεις. Η σκέψη του ανθρώπου δημιουργεί ενέργεια και όταν αυτή έρχεται σ' επαφή με το ρεύμα και την κίνηση της ψυχής, εκπέμπει σε διαφορετικά μήκη κύματος. 

Οι σκεπτομορφές είναι ένα σύμπλεγμα ενεργειών που σχηματίζουν μια πραγματικότητα και υλοποιούνται. Όταν κανείς επιθυμεί το αγαθό, αυτό έρχεται μέσω της επιθυμίας, ενώ όταν επιθυμεί το κακό ως αποτέλεσμα κακών σκέψεων, τότε συμβαίνει να έχουμε την δημιουργία μιας αρνητικής σκεπτομορφής.

Γενικά, οι σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι καθημερινά επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην εξελικτική πορεία ολόκληρου του πλανήτη.

Πάνω στην εξέλιξη αυτή βασίζεται και η δυνατότητα επέμβασης των σκοτεινών δυνάμεων, αναπτύσσοντας δηλαδή, τεχνικές υλοποίησης αρνητικών σκεπτομορφών ανάλογα με την δυνατότητα του κάθε μαύρου μάγου.

Το θέμα των σκεπτομορφών είναι πολύ μεγάλο βέβαια, όμως να τονίσω την ευθύνη των ανθρώπων για την δημιουργία αρνητικών σκεπτομορφών, που είναι η πηγή της αρνητικής ενέργειας. 

Η ενέργεια αυτή είναι νοήμων και αόρατη ραδιοβολείται από τους ανθρώπους μέσω των κακών σκέψεων και πράξεων. Κατόπιν εκτοξεύεται από εμάς τους ίδιους ως νέφος στην ατμόσφαιρα και με το νόμο της έλξης αποκτά νέες δυνάμεις από άλλους φορείς της ίδιας κραδασμικότητας, αυξάνοντας σε μέγεθος και ισχύ. Έχει την δυνατότητα να επισκιάζει μεμονωμένους  τόπους ή μεμονωμένα άτομα που έχουν παρόμοιους κραδασμούς μ' αυτήν. 

Η εξέλιξη του πλανήτη κατά ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την επιρροή των σκεπτομορφών με την ένταση και την κατεύθυνση που διαθέτουν, διευθύνουν την περίοδο αυτή την πραγματική εξέλιξη του πλανήτη.

Έτσι, λοιπόν όταν αναφέρομαι στο σύστημα εννοώ το matrix και το σύστημα αυτό στηρίζεται στον αποτελεσματικό έλεγχο της συμπεριφοράς μας.  

Αυτό το είδαμε τον τελευταίο καιρό με τον Κορωνοϊό (Covid-19).

Ο εν λόγω έλεγχος επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους. Σήμερα έχουμε τον Κορωνοϊό  και αύριο θα έχουμε κάτι άλλο.

Για παράδειγμα ο υπερβολικός φόβος που μας εμφυτεύεται σταδιακά από τα θεσμικά μέσα χειραγώγησης για τον Covid-19εδραιώνεται μέσα μας και λειτουργεί στην υπο-συνείδηση σαν σε προβολή ονείρων.


Ο φόβος εμφυτεύεται για να τον καλύψει η ανάγκη, η επιθυμία, η ψευδαίσθηση και φυσικά το συναίσθημα...

Με αυτή την μέθοδο επιβολής έχουμε ως αποτέλεσμα σταδιακά να μας συμβαίνουν γεγονότα στην καθημερινότητα μας, κυρίως λόγω μη συνειδητής κατάστασης, όπου στην ουσία έχουμε ήδη μαγνητίσει εμείς μέσω της ελεγχόμενης συμπεριφοράς μας.

Φανταστείτε τρεις κύκλους: Ο ένας κύκλος συμβολίζει το τι έχει συμβεί, ο δεύτερος συμβολίζει τι συμβαίνει τώρα και ο τρίτος τι θα συμβεί. Δηλαδή: παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Αν ο πρώτος κύκλος έχει φόβο, τότε ο φόβος αυτός μεταφέρεται με αριθμητική πρόοδο στον δεύτερο και στον τρίτο κύκλο.

Σαν την Λερναία Ύδρα τραβά ο φόβος την ενέργειά μας....

Με τον τρόπο αυτό δηλητηριάζεται η ζωή μας και δημιουργούνται διάφορες παθήσεις.


Ωστόσο, ο βαθύτερος στόχος του συστήματος είναι η συγκομιδή της ενέργειάς μας και ιδίως της αρνητικής, που πηγάζει από την αρνητική σκέψη, γιατί όπως ήδη προαναφέραμε εκεί στηρίζεται η δυνατότητα επέμβασης των σκοτεινών δυνάμεων για να μπορούν διευθύνουν την πραγματική εξέλιξη του πλανήτη

Τα οικονομικά και τα πολιτικά συμφέροντα είναι ένα πολύ καλό περιτύλιγμα που κρύβει την πραγματική όψη αυτού του πολέμου...

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger