Κι όμως ο Nat Rothchild προέβη σε ένα υβριστικό tweet κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» που υποστηρίζει την επένδυση στον «Ερημίτη» της βορειοανατολικής Κέρκυρας.  
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η οικογένεια Rothchild κατέχει ιδιοκτησία σε κοντινή απόσταση από τις εκτάσεις που θα κατασκευαστεί το πολυτελές θέρετρο, κόστους 120 εκατομμυρίων δολαρίων.  

Ο 49χρονος πρόεδρος της κατασκευαστικής Volex και φυσικός κληρονόμος του τίτλου του Βαρόνου, έγραψε στο twitter :

“Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει σήμερα στην Κέρκυρα και θα επισκεφθεί τον Εριμίτη. Το Erimitis από περιβαλλοντική άποψη είναι μια απόλυτη καταστροφή, οδηγεί την Κέρκυρα πίσω στη μαζική ανάπτυξη της δεκαετίας του 1970 και προσθέτει τίποτα στην τοπική οικονομία. Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος να υπερασπίζεται αυτό το έργο.


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger