Ο Στέφανος Χίος είπε στην γυναίκα του: «Αυτός που με πυροβόλησε  είχε σχιστά μάτια. Φόραγε φουλ φεις και το μόνο που φαινόταν ήταν τα μάτια του. Και ήταν σχιστά».

Ο Στέφανος Χίος έδωσε κάποια στοιχεία για απειλές που δεχόταν λόγω των ρεπορτάζ που δημοσίευε στην εφημερίδα «Μακελειό», ενώ αποδίδει τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του σε άτομα που ήθελαν «να τον κάνουν να σταματήσει δημοσιεύματα που τους ενοχλούσαν», όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία έχει βρει ότι το πιστόλι που πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο ήταν των 9mm ενώ και οι δυο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης εξετάζονται στα εργαστήρια της αστυνομίας. Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το σημείο της πόρτας του αυτοκινήτου. Και αυτό γιατί, σύμφωνα και με όσα κατάφερε να πει ο Στέφανος Χίος, έχοντας δεχθεί δυο σφαίρες άνοιξε με δύναμη την πόρτα του οχήματός του η οποία χτύπησε στο χέρι τον δράστη ενώ χτύπησε και μπλόκαρε και το πιστόλι. Από το σημείο της πόρτας η αστυνομία θα πάρει δείγμα για DNA ώστε να δει εάν ταυτοποιείται. Με λίγα λόγια, το γεγονός ότι όχι μόνο δεν σάστισε ο δημοσιογράφος αλλά αντιστάθηκε κιόλας, προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία στις Αρχές να ταυτοποιήσουν το δράστη. Και φυσικά οι αρχές έχουν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα των καμερών τόσο από το σπίτι του Στέφανου Χίου όσο και από άλλα παρακείμενα σπίτια.

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger