Η πρόταση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο MEGA για το Μουσείο στην Θεσσαλονίκη έφερε σφοδρές αντιδράσεις στους… γείτονες από την Χουριέτ!


Ο Μάκης Βορίδης, πριν από μερικές ημέρες, μιλώντας στο MEGA και ερωτηθείς για την απόφαση του Ερντογάν να κάνει την Αγιά Σοφιά τζαμί, είπε  πως πρόκειται για μια «άθλια απόφαση».

Εν συνεχεία και ερωτηθείς για το είδος των απαντήσεων που θα πρέπει να δοθούν από ελληνικής πλευράς, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σχολίασε πως ένα από αυτά που μπορούν να γίνουν άμεσα και θα ήταν μια κίνηση «εξόχως συμβολική», έχει να κάνει με το μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη και τη μετατροπή του σε μουσείο μνήμης Γενοκτονίας του ελληνισμού.”

Η συγκεκριμένη αναφορά, προκάλεσε την έκρηξη ορισμένων Τούρκων και δη δημοσιογράφων,  που καταφέρθηκαν με απαξιωτικούς – ντροπιαστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του. Έφτασε στο σημείο ο δημοσιογράφος της Χουριέτ Ahmet Hakan να τον χαρακτηρίσει μπάσταρδο!

Όπως έγραψε «…είσαι μπάσταρδος! Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Κεμάλ. Είσαι περιθωριακός. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Έλληνες ανοίξτε ένα τζαμί και στην Αθήνα!».

Δείτε το στα τούρκικα:


Δείτε και την ανάρτηση του δημοσιογράφου:



πηγή2://crashonline.gr/


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger