Δορυφορική φωτογραφία αποτυπώνει την κατάσταση στην θαλάσσια περιοχή της παράνομης τουρκικής Νavtex.


Πρόκειται για φωτογραφία από δορυφόρο που ανήκει σε Ισραηλινή εταιρία και δείχνει το Ορούτς Ρέις μαζί με την συνοδεία του συγκεκριμένα φαίνεται του τουρκικό ερευνητικό που έχει απλωμένα καλώδια να συνοδεύεται από 2 ρυμουλκά αλλά και 3 φρεγάτες κλάσης Μπαρμπαρός, 2 κορβέτες Burak και 2 φρεγάτες G-CLASS που ανήκουν στο τουρκικό ναυτικό.

Σε αυτή, όπως παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, φαίνεται επίσης και μια ελληνική φρεγάτα κλάσης ELLI που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση και παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού αλλά και τους στολίσκου των 7 πλοίων που το συνοδεύουν τα οποία κινούνται στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.


Πηγή: skai.gr




Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger